2.1-högtalare - Köptips sökes!

Medlem
2.1-högtalare - Köptips sökes!

Hallo,

Subwoofern till mina Logitech X-230 har nu lagt av och jag är därför i behov av ett nytt 2.1-system.

Jag är inte ute efter några värstinggrejer, utan har tänkt mig något i prisklassen runt 500kr. Nu för tiden är det mest musik som strömmar genom högtalarna, men då jag även har min Xbox 360 kopplad till datorskärmen och högtalarna blir det lite spel på den då och då. Till PC-spelandet använder jag mina hörlurar.

Grejen med X-230 var att effekten på basen var relativt stor, nästan för stor. Men nu har jag ju vant mig vid rätt kraftig bas och är därför inte speciellt sugen på att gå ner till något som låter riktigt fjuttigt. Då X-230 har ett par år på nacken känns det lite så där att inhandla ett par nya, men det kanske inte gör något...?

I vilket fall som helst, har ni några fina tips så vill jag gärna höra!


signatur

"There are many aspects of human existence that I will never understand..."

Inaktiv

Om du gillade och var nöjd med dina Logitech X-230 så köp ett par nya likadana. Annars om du skulle kunna lägga ut en 250 till 300 kronor till så skulle jag tipsa dig om Logitech Z-4. Hade dom innan jag uppgraderade och bytte till Logitech Z-5500 och var väldigt nöjd med dom.

Logitech X-230:
http://www.logitech.com/index.cfm/speakers_audio/home_pc_spea...

Finns för 450 till 500 kronor på Computer City, Siba och Onoff.

Logitech Z-4:
http://www.logitech.com/index.cfm/speakers_audio/home_pc_spea...

Finns för 750 till 800 kronor på Dustin, Webhallen och Elgiganten.


signatur

© Copyright by T@wo

Medlem

För fyra/fem år sedan köpte jag ett Altec Lansing 2.1 paket, kostade runt 400kr. Det var extemt prisvärt, riktigt bra, fungerar fortfarande klockers. Skulle jag köpa något själv nu så skulle det vara en av deras produkter.

1
Skriv svar