Problem med en dator.

Inaktiv
Problem med en dator.

Nu äre så att min kompis har problem med sin dator. Han hadde nyligen bytt processor till en som jag tror är en sån.

http://www.webhallen.com/prod.php?id=92330

Och han hadde ett 400w nätagg som funkade fint före han bytte processorn. Men med den nya processorn så funkade det ett tag. Datorn började gå sekigare för varje dag. Troligen så var det för klent nätagg. och efter cirka 2 veckor. När han skulle ansluta en 3.5 högalar kabel så dog datorn. Så när han skulle starta om datorn så hände det ingenting. Men han drog ut kabel och lät det stå ett tag.. Sen så när han slog på den. Så blickade lamporna i datorn sen dog den. Jag lånade ut mitt gamla nätagg på cirka 460w . Men när han bytte den så funkade datorn fint igen. Men efter några timmar när han skulle ansluta en sata kabel med en hårdisk. så dog datorn igen. Och lamporna blinkar igen som förra gången när han hadde dragit ut kabel från datorn och lät det stå ett tag. Nån som vet var det är för fel?

Medlem

Vad är det för agg, hur ser resten av datorn ut?


signatur

dom förnedrar hela Gamer-world!!!

Inaktiv

mmm jag har inte riktigt koll vad han har i datorn eftersom jag inte har tittat på datorn än och jag minns inte vad han hadde.. Men jag tror att det är.

Procesor: http://www.webhallen.com/prod.php?id=92330
Moderkort : http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=436615
Grafikkortet vet jag inte vad det är.
Ram : http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=349998
Nätagg vet jag inte vad det är. Men det var ett 400w som hadde funkat förr. Mitt gamla nätagg tror jag var ett powerman 460w.

Men jag ska ihöra med han ikväll vad han hadde för grejer. Och föressten så hadde han kopplat ut grafikortet & Ramminnerna och resten. Förrutom nödvändiga kablar till moderkortet. Och datorn var fortfarande stendöd. Tror ni att det är moderkortet som är paj.

1
Skriv svar