Billig bärbar för spel

Inaktiv
Billig bärbar för spel

Tjena!
Tänkte köpa en ny data och vill nu ha en bärbar efter att alltid ha kört på stationära.
Vill att den ska vara hyfsat billig då jag ska börja plugga på annan ort och mycket pengar kommer gå till plugget.
Vill kunna lira WoW utan några problem (vilket min 3 år gamla stationära inte klarar längre) och även några nya spel, såsom Far Cry 2 och gärna Alan Wake och Prototype när de kommer.

Har kollat runt lite och hittat HP Pavilion dv7-1195 (http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=382544) som verkar vara den bästa bärbara till det priset (?) och undrar därför om ni tror att den klarar av detta?

/Wyssis

Inaktiv

Är anledningen till att du vill ha bärbar att du ska använda den för studierna och ta med den till föreläsningar mm.? I så fall är det bättre att köpa en billig stationär + en lite smidig bärbar :). Några 4 kg är inget du vill släpa på.

Om anledningen är platsbrist så kan det ju vara ett alternativ. Kika på Zepto också. På prisjakt.se kan du söka upp bärbara datorer och filtrera ut de med bra grafikkort. Finns datorer med 9600GT under 9000 tex.

Denna ser ju klart trevlig ut för priset: http://www.siba.se/Products/Product.aspx?id=2028304&ref=prisj...


signatur

CM Elite 340 | P5K-VM | E7200@3.4GHz | 4GB DDR2 | GTX 260+ OC | WD 640GB | Corsair 450w | ViewSonic vx2235wm

Inaktiv

Vill ha: http://www.zepto.se/Shop/Config.aspx?configurationid=870&note... O.O

Nja, är mest så jag kan släpa den överallt i lägenheten och göra det jag vill, där jag vill

Tack för tipsen, asbra svar! Den såg fin ut till ett dunderpris också Men går den att ansluta till tv'n? Är ju alltid trevligt att ha den möjligheten.
Men det står "Tv-utgång: Nej", fast den har VGA- och HDMI-utgång, kan man inte ansluta via dessa?

Hur kommer denna att klara av att lira krävande spel? Förstår att jag inte kommer kunna spela allt på högsta kvalitet, men hur tror du att den klarar av Far Cry 2 t ex?
Det är mest grafikkortet jag tänker på då inga av de billigare bärbara kommer med grafikkort på över 128-bitars bussar. Hur begränsar detta användandet? Kommer jag att kunna surfa samtidigt som jag lirar WoW på medel -> höga inställningar t ex?

Sen är det ju skillnaden mellan P8400 och T9400 processorerna också. Den huvudsakliga skillnaden är väl att P8400 har 3MB cache på 25W medan T9400 har 6MB cache på 35W...
Är det värt att ta den med T9400 eller är det någon märkvärd skillnad med dubbelt så mycket cache?

1
Skriv svar