Trådlöst nätverk

Inaktiv
Trådlöst nätverk

Tjena!

Efter en del fundering har jag bestämt mig för att skaffa trådlöst nätverk och routern jag bestämt mig för är den här: http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=331590&utm_source=komple...

Moderkortet jag har på min dator är: http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=1&model=1283&l1=3...

Och jag undrar om jag behöver köpa ett nytt nätverkskort eller om det integrerade i moderkortet fungerar för den här sortens router? Och för de andra datorerna i hemmet som troligen inte har fungerande kort (de är lite äldre) vilket kort skulle ni tipsa mig om att köpa?

Tack så mycket!

nj
Medlem

Har du tänkt använda trådlöst nätverk till din stationära dator? Isåntfall så måste du nog köpa ett trådlöst nätverkskort (då det inte ingår i moderkortet vad jag kan se, Asus har ibland modeller där det medföljer).
Ska du däremot köra kabel till datorn så ska det inte vara något problem (eftersom routern även har fyra portar för kabelanslutning).

Inaktiv

Vi har 3 stationära datorer i huset och en bärbar men det är en massa sladdar som hänger i tak och ligger på golv som inte är särskilt snygga. Därför tänkte vi att det vore bättre med ett trådlöst så att vi slapp allt trassel och får också mer frihet med datorerna i hemmet.

Jag fick ett tips från en kille i pcgamer forumet om det här nätverkskortet http://prisjakt.nu/produkt.php?p=332335

Är det något som du skulle rekommendera eller har du någon annan rekommendation?

1
Skriv svar