Dragon Age expanderar i mars

Medlem

Ser intressant ut men blev besviken på Wardens Keep DLC:en, max 1-2 timmars speltid och en rustning :/ Men detta kommer förhoppningsvis bli bättre och större än Wardens Keep. Minst 10 timmar speltid. Roligt att de tar med Orlais men som en innan skrivit skulle det var betydligt roligare om de hade tagit med det i en uppföljare eller liknande, finns risk att de inte får med allt som fansen förväntar sig av Orlais.

Kommer iaf bli ett givit köp även Return to Ostogar när det kommer ut.

Medlem

Orlais är väl inte med? Enligt hemsidan så är det Amaranthine som låses upp, vilket ligger i nordöstra delen av Ferelden.

Och det lär nog bli större än Warden's Keep och Return to Ostagar. De klassas ju som mindre DLC medan Awakening är större expansion.

Medlem
Skrivet av Darkst@r:

hoohaaaa

En kista i party camp för de som inte vill använda addonen skulle vara kul också. Hur kan de glömma något så vitalt :evil:

Håller jag verkligen med om, men Wardens Keep ska väl innehålla en kista i camp. Men känns lite fattigt att det ska krävas just den addonen för det. Borde varit där från början speciellt med tanke på hur mycket skräp man släpar runt på hela tiden.


signatur

Varning, ovanstående text kan innehålla särskrivning.

Medlem

Fan vad nice Måste köpas sen
Vad tycks om min Dragon Age fan movie då?
http://www.youtube.com/watch?v=Oyqe14Wtt2Q

Medlem

Nice.
Hoppas att det blir grymt.

För fösta var ju grymt bra

12
Skriv svar