Nintendo tar fajten mot svenska pirater

Medlem

enkla maskiner att sätta ihop kanske...nintendo kanske borde fixa ett avtal med ikea?

Självklart byggde den misstänkte killen 1000 Wii helt egenhändigt. Antagligen av sand, tandpetare och utslitna gamla Nokia-mobiler. MacGyver-style!

Medlem
Skrivet av Sebastian Lind:

Självklart byggde den misstänkte killen 1000 Wii helt egenhändigt. Antagligen av sand, tandpetare och utslitna gamla Nokia-mobiler. MacGyver-style!

Ska det vara MacGyver så får du byta ut mobiltelefonerna mot en brödrost. EN brödrost. Till 1000 konsoller.

Medlem

Jag kan namnge 4 - 5 personer som säljer Nintendo DS pirat spel.

Inaktiv
Skrivet av Grumbledock:

Så synd om Nintendo som lagt ut så mycket pengar och tid på utveckling av spel och konsol ROFLMAO!!!
Visserligen är det synd om de som köpt en Wii och trodde de skulle få en next-gen konsol, men det borde de ha kollat innan de handlade.

Klart att det är en "next-gen" konsol. Mer nästa-generation än Wii finns inte att köpa för pengar i dagsläget. PS3 och 360 är de traditionella konsolerna.

Hoppas att det svider illa för honom... Eller henne för den delen. Jag tänker inte betala dyra pengar och glatt se på när folk kommer lindrigt undan med fiffel. :evil:

Verkar i alla fall vara ett het ämne :P. Orka "sälja" piratsaker". Vem kan inte få tag på piratkopierade spel idag? och piratkonsoler? Köp ett riktigt wii ffs, så dyrt är det inte, och chippa skiten och ladda ner spelen om det nu är så viktigt :S låt inte myffon tjäna pengar på det i alla fall.


signatur

"Was aus Liebe getan wird, geschieht immer jenseits von Gut und Böse." Friedrich Nietzsche, Jenseits von Gut und Böse, 1886

Medlem

Finns det inga belöngingar att få från Microsoft och Nintendo om man ger dom upplysningar om pirater ?

12
Skriv svar