Raserna i Guild Wars 2

Inaktiv
Skrivet av CZorg:

Blir ett självklart köp, och hoppas dom inte har level cap lite gåg som i första; lvl 20

Du måste vara dum i huvudet om du tycker att lågt level cap är ett problem i guild wars. Du vet att guild wars handlar om den som nyttjar sina skills bäst vinner (sant). Och efter level 20 får man "skillpoints" som behövs för att köpa skills = du måste ha levlat bra mycket mer än 20 innan du kan ha alla skills.

Tex. så är lvl 20 ca 1.3 mil exp och då kan du knappt ha alla skills för din egen klass.

Vad jag vet ska det vara rätt lågt levelcap på tvåan men att du kommer levla längre bara att du inte får skills eller så för det då, detta för att visa att du är typ mer skillad än någon som precis nått levelcap.
Om det stämmer kan det bli awweeessooooe


signatur

a"C"RED -

Medlem

GW2 kan inte bli annat än grymt!

Men ska man klaga på något, så skulle det väl vara, som andra innan mig, att grafiken kunde fått sig ett litet lyft. Dock är ArenaNet grymma på design, så vi kommer nog få oss ett antal storslagna, jawdropping, miljöer ändå

Hype +waay too much%...

Medlem

lvl cap kommer höjas...


signatur

Dear Developers. Rock is overpowered, please nerf.
Paper is fine. Yours truly, ~ Scissors

Medlem

Guild Wars är utan avgifter, men jag tycker dem resonerar fel när dem inte uppdaterar grafiken till mån för den saken.

Medlem

sjukt snyggt


signatur

"på slutet brinner vi som vackrast"

Medlem

ser ut som WoW har även tauren och gnome (och jag vet att det heter annat)

Medlem

Förstår inte vem som fortfarande kan känna sig manad till ett MMO. Visst det var spännande att prova nya och tjaffsa när man var yngling, men efter WoW & WAR & Vanguard och tjaffs och hans moster så orkar jag inte längre.
Jag bryr mig inte. Jag tänker inte socialisera i era världar längre. Nä! Glöm!

GW2 blir givet köp dock.


signatur

iObject!

Avstängd
Skrivet av Philster:
Skrivet av Mikaelh:

*EDIT*
"De pratar om sig själva. Första rasen: Jag är bäst; Andra rasen; Böh, jag är bäst, vekling. Och repetera."
/Hampus sammanfattning av nyheten

Det fick mig inte att känna mig särskilt engagerad i trailern. ;/

Håller med, förstörde trailern rätt mycket.

Dessutom så ser det inte så seriöst ut, liknar mera en msn konversation.

Lyckligtvis läste jag inte texten före jag såg klippet. Var för peppad. ^^

Skrivet av Pedobear:

ser ut som WoW har även tauren och gnome (och jag vet att det heter annat)

Hihi. ^^
När jag visade klippet för några kompisar menade en att charr liknade Worgen och en annan kompis invände att det är svårt att göra något som inte finns i/är likt något från WoW. Hihi. ^^

Grejen med fantasy är att det är omöjligt (eller?) att inte göra något fullkomligt originellt. Allt (?) finns redan i en eller annan form i något annat spel/bok/film osv.

Tauren? Vars? Menar du charr? Håller inte med. Rent fysiskt kan jag väl hålla med om att de är ett existerande djur på två ben, men bara i stort sett. Det är allt. Eller menar du norn? Ja, de har ju lite liknande med djurandar och grejer men i övrigt: nej.

Det där med gnomes håller jag dock med om. Skillnaden är väl att asura har lite mer hybris och ser mindre mänskliga ut.

Som sagt är det dock ganska omöjligt, särskilt när det gäller raser, att göra något fullständigt originellt. Dessutom bör inte originaliteten vara ett mål i sig självt. Det finns alltid ställen att hämta inspiration ifrån och det är bra! Vissa element vill man (i alla fall jag) se på mer än ett ställe.
Sedan är det förstås skillnad på hämta inspiration från något och att kopiera/härma det, vilket många ungdomar idag inte inser. Och för att kunna kvalificera det som kopia/härmande överhuvudtaget måste den som för målet, så att säga, ha varit först med det!
Om vi ska tala om rip offs kan vi nog vända oss ganska starkt till Blizzard. Jag tycker inte att de ska säga så mycket (vilket de tack och lov inte gör). Warcraft var ju från början ett Warhammer-spel, men Games Workshop drog sig ur och det blev en rättslig tvist där Blizzard vann och fick fortsätta arbeta på spelet. Detta kunde ju naturligtvis inte Blizzard rå för, men det innebär att deras Warcraft-värld inte är deras egen från början!
Eller se bara på StarCraft -- vilket jag inte har hört ska vara ett Warhammer 40 000-spel -- men som likväl liknar StarCraft misstänkt mycket: Zerg = Tyranids, Space Marines = Space Marines, Protoss ~ Eldar. Eldar är tagna från Tolkiens värld och beväpnade med högteknologi. De har en historia som liknar Tolkiens alvers, precis som Protoss. Protoss är Eldar fast mer utomjordiska.

Nä, om det är att härma någon när man bara tar inspiration från denne är nästan varenda fantasyförfattare skyldig för detta illdåd: av fantasyförfattare så var Tolkien först med det mesta; och inte ens han var först i egentlig mening så mycket av det.

Kan vi inte bara lägga ner allt obefogat snack om rip offs? Tack.

Medlem

Grafiken? vem gnäller på grafiken? GW1 är snyggare än wow, aoc och vilket annat MMO du vill, för att inte tala om hur snyggt gw2 kommer bli.. lol


signatur

Dear Developers. Rock is overpowered, please nerf.
Paper is fine. Yours truly, ~ Scissors

Medlem

Med raserna så hade jag gillat att spela som "Centaurerna" som ändå verkar vara en välutvecklad ras i guildwars, Klart häfftigare än Charr, men vem vet, de kanske kommer som spelbar ras i senare tillägg..

Man kan inte riktigt kräva orginalitet i dagens MMOs, bara hoppas att de förvaltar arvet väl och gör lite egna skruvningar på det.. som "Alverna/dryader) i GW2 är den yngsta rasen och dvärgarna är så gott som utdöda i spelet.


signatur

Dear Developers. Rock is overpowered, please nerf.
Paper is fine. Yours truly, ~ Scissors

12
Skriv svar