Bantat multiplayer i Modern Warfare 2

Medlem

Haha, sorry men det här är så kul.
Ni har varit sura på mw2 så länge och nu öser dom bara mer nerfs över er, bevisar hur liten del av kakan pc versionen verkligen är. Dom verkar ju inte bry sig ett piss om er.
På konsoll är det bara upgrades!

Medlem
Skrivet av Comkilla:

Haha, sorry men det här är så kul.
Ni har varit sura på mw2 så länge och nu öser dom bara mer nerfs över er, bevisar hur liten del av kakan pc versionen verkligen är.

Bevisar snarare inkompetensen hos ledningen. Med Call of Duty 4: Modern Warfare visade IW att det går att göra ett spel som säljer bra utan att crippla PC-plattformen. Visst: Det var ett av de mest piratkopierade spelen under året, men det måste gå att få bukt på piratkopieringen på andra sätt än att göra communityt - grunden hos alla spelutvecklare - förbannade.

Skrivet av Comkilla:

Dom verkar ju inte bry sig ett piss om er.
På konsoll är det bara upgrades!

Konsoller och FPS är redan fail nog, det är väl bara bra att ni får lite hjälp på traven. Att titta på folk som spelar FPS på PS3/XBOX är som att se en blind man gå över gatan i rusningstrafik.


signatur

Och dessa förbannade jävla Jehovas vittnen, Muammar Khaddaffi och göteborgare med deras putslustiga vitsar och deras uppblåsta lokalpatriotism

Medlem

snart måndag nu! spelet skickat och abstinensen snart över!!!!

weeeee

Medlem

Blev så sugen på spelat av alla negativa kommentarer så beställde PS3 versionen av spelet bums från ElGiganten. Det som PC spelarna tycker är skit brukar en konsolnisse tycka vara bra

PS - Gillade COD 4 på PC men hade aldrig nerver att spela online.

Medlem

Vilket backslag!

Skriv svar