Battlefield Heroes

Inaktiv

Går ju förfan inte o komma in på nån server.. har försökt o matchmaka i 5 minuter nu.

Medlem
Skrivet av Tingström:

Tf2 var ju knappast först med celshading + att detta spelet ser faktist inte så dumt ut på högsta inställningarna. Dessvärre blir det tråkigt efter ett tag men ändå ganska kul att lira med polarna när man inte har lust och lira cs/wow

Sa han väl inte heller att det var. Men TF2 lär ju vara det mest populära cell-shadade spelet idag ?

Medlem

Alltså är det ett fps eller 3rd person shooter? (3ps/tps?)
Alla screensen man ser e ju tredjepersons vy

Medlem

Var med och betatestade detta spel, har inte ens loggat in nu när den gått live, riktigt trist spel!

Medlem

Spelet håller bara i 1-2 veckor har slutat spela för länge sen.


signatur

We Will Fight For The Lost - Commander Shepard

Medlem

Intressant att rescenten inte lagt märke till att man kan låsa upp kläder utan att spendera pengar, kläder låses upp vid lvling. Dvs spelar du mycket kan du klä din gubbe i mer kläder utan betala.

Sak två uppdateringssättet som jag tycker är jätte bra, patching går mycket smidigt.

Spelkänslan är fin, tycker det är kul att skicklighet spelar så stor roll trots spelet riktar sig till alla, där är serversystemet med matchning shysst.

Jag ger spelet en femma för det är gratis, ska knappast bedömmas med samma krav som ett spel man betalar 600 spänn för lr 130 i månaden i all tid.

Medlem
Skrivet av UOme:

Alltså är det ett fps eller 3rd person shooter? (3ps/tps?)
Alla screensen man ser e ju tredjepersons vy

Alla screensen har rätt: det är tredjepersonsvy. Nämnde även det i recensionen om du läser den.


signatur

Hell Tengil, vår befriare!

Medlem
Skrivet av Neatherblade:

Väldigt tråkigt är det, BF1943 ska det va

Får vänta tills dert kommer till data;P


signatur

I Feel The Need... The Need For Speed

Medlem

Det är inga sega gubbar, det värsta med detta spelet är att man inte får behålla sakerna man köper för IRL pengar -.-

Medlem

Ja, det suger lite att man måste betala för att få bättre vapen och stats.
Tror dom kommer förlora många spelare och spelet kommer gå under.


signatur
Medlem

Det är väl fortfarande beta version? Satt och spelade spelet på LAN igår, tyckte det var väldigt kul, det är action hela tiden. Sen det att gubbarna är sega, visst men så sega är dem faktist inte.

Medlem

Laddade ner det förra veckan (eller förra helgen) och tyckte det var bra med tanke på att det var gratis att ladda ner och spela.


signatur

////Mr.Waterboy
Frukta inte vapnet, frukta bossen som använder det.

Medlem
Skrivet av mrpeters:

Det är inga sega gubbar, det värsta med detta spelet är att man inte får behålla sakerna man köper för IRL pengar -.-

Får du visst det,
Efter att ha fått upp min soldier till lv20 firade jag med att spendera 10 euro på en sjömansoutfit för min hjälte som varar för evigt. Inte spenderar man pengar på något som försvinner efter en vecka. 10 euro för den tid jag fått ut av dethär spelet än så länge var klart värt det.

Sen till alla er som spelade spelet i 10 min och sen la ner, testa igen, försök levla lite, runt lv8 börjar spelet bli riktigt kul och vid lv10 kan du maxxa en av dina skills vilket ofta gör saker sjukt skoj.

som Soldier använder jag Blasting Strike för att kasta ner tanks utför klippan vid Town på Buccaner bay.

Som Snier kan du sätta upp en troop trap på en vägg och sen skjuta på den med pistol sammtidigt som du hoppar för att "rocket jumpa" upp på tak där du kan sitta och kasta ner traps i huvudet på folk et.c

Som Gunner kan du dra på med Leg it abilitin som dubblar din hastighet i jäkligt lång tid på högsta leveln, använd Anti Tank shots för att rocketjumpa upp på tak.

Och ja, 4 maps kanske blir lite repetetivt efter ett tag men det finns alltid nya saker att fokusera på, ofta kastar jag ner tanks ifrån klipporna men ibland hoppar jag upp på ett tak och dödar snipers istället. Och sen är det ju bara beta än så länge.

Själv tycker jag spelet i sin nuvarande form förtjänar en 4:a, Fixar de buggarna/crasherna, 2 banor till samt mer content så blir det nog en ganska solklar 5:a.

Medlem

tycker det verkar ganska skoj, lvl 5 än så länge..
dock så verkar det som att serverlagg är ett ganska vanligt problem.. ;/
tomma servrar och obalanserade lag verkar oxo vara ett problem

Medlem

Var lite småskoj att spendera några minuter med faktiskt, synd att det är så mycket klydd att de tar en halvtimme att komma in i ett spel å man blir ofta kickad..
Kör W7x64. Blev disconnected typ 90% av gamen innan jag kunde ansluta, sen efter det kan den inte hitta nytt game. Hjälpte en del att stänga av FWn helt (vilka portar ska man öppna?)
Punkbuster kastar ut mig en massa, upgraderade till senaste versionen å körde IE8 som administrator (suger att de inte går att köra från chrome!). Vilket hjälpte en del men blir fortfarande kickad typ 50% av gamesen.
Får Error 1002 och 1005 ofta med, provade stänga av AVn med vilket verkar hjälpa minimalt.

Så en halvtimmes strulande för att få en 10 minuters spel is not my idea of fun

Medlem

Efter att kört spelet tre dagar så får jag säga att jag är nöjd med BF:Heros. Spelet är ju gratis(tillvissmån) så jag har inget direkt att klaga över. Småbarns pappa som jag är så är det perfekt att gå in och panga en stund när jag har tid mellan blöj byte och välling.

Medlem

Ja en 2'a eller 3'a är nog max för det här spelet, verkar ju inte vara nån här som tycker spelet är roligt längre än en vecka.

Medlem

En besvikelse enligt mig. Det var ganska kul de första gångerna, men sen så dog intresset helt och hållet. Varför gjorde dom det inte till ett "riktigt" spel? Då hade man sluppit krångla med inloggningar och grejer. Sen så är det knappast gratis, det är larvigt dyrt att köpa nya prylar till sin karaktär, då skulle jag hellre ha betalat för själva spelet och låsa upp nya prylar som i andra spel. Nej, definitivt inget för mig.

Medlem

Spelade betan för några månader sedan och insåg att BF:H är nog det sämsta BF spelet hitills. hur nu det kan vara möjligt eftersom inget av dem är speciellt bra (1942 var helt ok). sämst är nog tredjeperson, klena vapen mm. Får väl kanske testa det igen i framtiden och se om det blivit bättre. Beta är ju ändå en beta...


signatur

Ja jag vet att jag är bäst!

Medlem
Skrivet av jimmah:

Det är väl fortfarande beta version? Satt och spelade spelet på LAN igår, tyckte det var väldigt kul, det är action hela tiden. Sen det att gubbarna är sega, visst men så sega är dem faktist inte.

Om FZ skriver en recension och testar spelet så är det nog inte betan de testar...


signatur

Ja jag vet att jag är bäst!

Medlem

Kommer dem patcha med fler banor och fler vapen tro? Isf skulle det bli helt ok med 4 banor till och några fler vapen
Spelat det typ 5 dagar nu och det är lika kul än, lvl 10 nu Dock inte bleve allt för långa spelstunder, är ju mkt med polare o fester nu under lovet.

Men som sagt lite nya banor och vapen och om de blir möjligt att ha lite fler kläder och sånt för sina VPs skulle det bli mkt roligare.

12
Skriv svar