Medlem
Ultima Online

Sitter här och patchar Ultima Online, under tiden drar jag upp en tråd här

Ultima Online, spelet jag växte upp med, funnits ute i snart 10 år, men är fortfarande ett helt otroligt bra spel! Nu när dom fixat bättre grafik, lockar det kanske lite fler spelare, men jag väljer helt klart den gamla 2D grafiken för den nya.

Hur många här har lirat UO? Gör någon det fortfarande? Är någon sugen på att börja spela? Själv måste jag säga att spelet är en klassiker som alla mmorpg nördar måste pröva! Detta är ju faktiskt spelet som gjorde att mmorpg'en ser ut som dom gör idag!

Så vad väntar ni på? Ni måste testa det, ni SKA testa det! Det finns en 14-Dagars trial på deras hemsida! Ni får inte gå miste om detta otroliga spel!

Medlem

Jodå, Ultima Online är en riktig klassiker som fortfarande funkar - om man håller sig så långt borta ifrån dom officiella servrarna som möjligt, dvs.

Anledningen till detta är alla dessa hemska prylar som man har introducerat på senare tid.

Då UOfolket troligen har hört "ARGH TRAMMEL! ARGH!!! AOS!!!", lika många gånger som jag, så förklarar jag med hjälp av bilder istället.

1998:

2005:

Om den första bilden lockar mer än den andra så vill jag starkt rekommendera UOGamers: Divinity & UOGamers: Hybrid.

Länkar:

http://www.uodivinity.com/

http://www.uogamers.com/

http://www.runuo.com/razor/

http://www.uo.com/uoml/downloads.shtml


signatur

Everybody wants to go to heaven, but nobody wants to die.
Except the man who killed for God.

Medlem

Och man behöver ju inte köapa något för att lira på hybrid eller motsv förstås

Medlem

Själv drog jag hem 14 Dagars trial, och jag måste säga att det fortfarande är lika kul nu som för 6 år sen då jag lirade, och det finns fortfarande mycket folk som lirar, vilket är jättekul! Har inte prövat någon annan server än deras officiella, dom är säkert också jättebra! Men jag har ingenting emot dom officiella heller

1
Skriv svar