Vanguar har blivit grymt bra!!!!

Medlem
Vanguar har blivit grymt bra!!!!

har inte spelat det sedan på ett år eller nåt.men fick ett mail för ett tag sedan där det stog att dom ficksat spelet nu. och WOW vad bra det blivit!!!!inget lag. inga osynliga gränser.nya mobs.nya riktigt gryma instanser. masvis med nya quester . riftvägarna går numera överalt.å man kan se vart man ska för att levla där mobsen är i rätt level.å nya fliging mont quest! jag tycker att alla som nån gång testat vanguard ska testa det en sisa gång.för nu är det som det skulle varit när dom relisa det. andlednigen till att jag skriver detta är att jag tycker dom har jort ett sånt mega jobb å lyckats så bra så jag tycker dom förtjänar att få sitt namn rentvåt nu. vanguard har blivit en bortglömd diamant (ursäkta stavningen)

http://vgplayers.station.sony.com/

Medlem

Finns det trial?

Inaktiv

Nej, men om man frågar snällt på forumet så kan man få en buddy key !, fick en precis. Den jag fick den ifrån har bara 2 kvar så va snabb !

http://forums.station.sony.com/vg/posts/list.m?topic_id=37526


signatur

Just because i don't care doesn't means i don't understand

Medlem

jag har 7 nycklar ligandes så det går att lösa.

sen har dom free trail på hesidan med har jag för mig=)

Medlem

snart kommer desutom en mindre klient gå att tanka ner om man vill ha freetrail.efter somaren tror jag den kommer .kan ju vara bra när clienten är på drygt 20 gig.:)

1
Skriv svar