Jumpgate Evolution vad tycks?

Medlem
Jumpgate Evolution vad tycks?

Vad tycker ni om det här spelet? själv tycker jag att det se lovande ut.
http://www.jumpgateevolution.com/


signatur

Dont force your weakness upon me!

Medlem

Jag tycker att många MMORPG skapare har väldigt svårt att profilera sin produkt och faktiskt berätta om VAD exakt det är som gör deras produkt unik. JGE är definitivt inte undantaget.

Vid ett första intryck så ser det här spelet ut exakt som vilket rymd-MMO som helst. Du kan som konsument lika gärna slå tärning om vilket MMO du ska spela.

Medlem

jumgpgate classic skulle jag vilja placera någonstans mellan elite på amigan och eve ungefär och jag tror evo kommer ligga på samma nivå

Inte lika djupt som eve men tillräckligt och att du sitter i cockpit o flyger skeppet som imo ger mer inlevelse i spelet.

Tyvärr var grafikmotorn en begränsning och var svårt o fastna i classic så jag tror evo kan få en bra rush med nya spelare om dom ser till att promota spelet annars blir det risk att det dör ut.


signatur

quod similis saporem blandeque coruscant

Medlem

Gamla Jumpgate var sjukt kul. Just det faktum att du kunde styra skeppet själv gjorde att det, i mina ögon, var vida överlägset den känsla som Eve förmedlar.


signatur

1338 - One Step Above

Medlem

När man sitter och läser på deras forum får man sig nog ett skratt ibland när folk kommer och säger att de inte finns något nytänkande. Spelet är i princip en uppdaterad av JG:C och det är bra. Gamla JG:C med bättre grafik, mer skepp, mer utrymme och mer spelare, de kan inte bli bättre.

Jag blir jävligt glad bara det är samma spel fast med bättre grafik. JG:C var och är iofs ett av de bästa mmorpg:na jag spelat. Var faktist och spela classic en månad förre året och de va lika roligt som första gången jag spela.

Medlem

Mer on Jumpgate Evolution: http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/gameId/297/setView/feature...
och
http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/gameId/297/setView/feature...

I den första artikeln snackar de om nått som utvecklarna kallar "soft grouping" och jag tycker det låter skitbra, borde finnas i de flesta mmo tycker jag.


signatur

Dont force your weakness upon me!

1
Skriv svar