Age Of Conan [all info om spelet] Updaterat.

Medlem
Age Of Conan [all info om spelet] Updaterat.

Kapitel I: Introduktion

Age Of Conan är ett onlinespel som utspelas i en mörk och våldsam värld. Man börjar spelet som slav på ett slavskepp, med att välja nationalitet. Det finns tre att välja på; Cimmerian, Aquillionian eller Stygian. Plötsligt havererar skeppet och utan att veta av så vaknar du upp på en strand och ditt äventyr börjar. Bara efter 5 levlar in i spelet väljer man om man vill vara Tjuv, Krigare, Präst eller Magiker. De första 20 levlarna man tar gör man i ett singleplayerläge där man får lära sig känna Hyborias värld och komma överens med kontrollerna. Efter att man har avklarat singleplayerläget, tar man sig ut på en av Funcoms internetservrar som sägs kommer rymma ca 4000 pers. Vid lvl 20 så får man välja klassinriktning, allt som allt så finns det 14 st olika klassinriktningar att välja mellan.

Spelet i sig går väll mer eller mindre ut på att hitta en guild och tjänstegöra för dem. Guilderna kan själva bygga sina egna små städer (fästningar), för att sedan bära ut i strid och anfalla andra guilders borgar eller en av de AI styrda stammarna som är inställda på att bygga upp städer och plundra guilders städer.

Det finns fyra olika resurser att samla på i spelet. Guld, Järn, Trä & Sten. Vid level 40 väljer man social klass och crafting. Om du vill veta något mer om spelet, läs gärna vad vi skrivit i de olika kapitlerna. Du får gärna fråga i forumet också.

Kapitel II: Skapa en karaktär

Som i många andra MMORPG?s får du välja hur du ser ut efter att introt spelat färdigt. Funcom vill göra ditt utseende unikt och med hjälp av ?sliders? kan du helt personifiera ditt utseende. Det finns så många olika sätt att ändra din karaktär, så funcom har räknat med att den första timmen kommer tillbringas av de flesta spelarna i just detta skulpturläge. Du får inne på ett slavskepp först välja vilka av de tre raserna du vill vara och om du vill vara man eller kvinna.

De tre raserna är följande:

Aquilonian

Startplats (Online): Tarantia
Valbara Klasser: Rogue, Priest, Soldier

De flesta Aquilonians är relativt välbyggda och storvuxna. Dock så har de rika som lever i storstäderna börjat förefalla till smårunda eller till och med feta. Hudfärgen varierar från vart medborgaren lever i landet. Ofta har Aquilonians en lätt mörk touch på hudfärgen. Aquilonians är kända för sin skicklighet inom handel och valuta. Aquilonians valuta heter Luna och är så starka att den används genom hela kontinenten. Landet har inte den starkaste av arméer. Armen består av en liten styrka kontrollerad av kungen och samlade krafter från dess olika provinser i landet. Armen består i huvudsak av ryttare, spjutmän och pilbågsskyttar. De svarta drakarna är Aquilonians elittrupper som står under kungens befogade och som figurerar som kungens livvakter. Den största delen av befolkningen dyrkar guden Mitra som står för helande och välvilja. Andra tempel existerar dock inklusive hemliga så som Asura. Präster som dyrkar guden Asura är för tillfället i god relation med kungen då de har varit en värdefull tillgång i kriget mot de invaderande Nemadians. Folkslaget Gundermen dyrkade från början guden Bori men konverterades efter att de kom i kontakt med Aquilonians och tillämpade sin religion efter Mirtas läror.
Aquilonians är ett slags grekiskt/romersk folk med många influenser från denna epok. Rustningar, vapen och hus har många likheter med antiken. Dessa passar bäst för strid med vapen och är begränsade i sina kunskaper om magins krafter. Dock står prästerna som ett undantag då de kan använda sig av helande magier för att hjälpa sårade kamrater eller sprida fruktan bland motståndarna med hjälp av olika elementa magier.

Cimmerian

Startplats (Online): Broken Leg Glen
Valbara Klasser: Rogue, Priest, Soldier

Cimmerians har ett ökänt rykte om att vara en formidabel motståndare, kända för sin vildhet och muskulära styrka. Folket är ofta mörkhåriga, grå eller blåögda och otroligt långa. Deras hudfärg är ofta brunaktig från intorkat blod och smuts. En generell regel de har är att sällan eller aldrig färdas långt från sitt hemland. Cimmerians har aldrig haft ett fast styre och landet är indelat i ett flertal stammar. De som lever i norr är bergsfolk, möjligtvis ännu hårdare och vildare än de som lever i söder. Cimmarians är ett jaktfolk med en tradition av skickliga hantverkare med speciallitet av rustning och vapen smide. Cimmerians är ett nomadiserande folk vilket menas att de inte har några fasta städer utan bara tillfälliga byar och läger. De sysslar inte officiellt med mänskliga offringar till gudar. Då hästar är ganska ovanliga strider och reser oftast Cimmerians till fots. Deras taktik har stora likheter med Gallernas under Romartiden dvs. rusa rakt på och slå ihjäl så många som möjligt innan man själv dör. Unga män är ansedda att börja plundra och kriga då de fyllt 15 år. Den största guden som Cimmarians dyrkar är guden Crom men vissa andra gudar förekommer i små ansamlingar.

Stygian

Startplats (Online): Khemi
Valbara Klasser: Rogue, Priest, Mage

Stygians är de mest mystiska folkslaget i Hyboria vars sociala standard är strikt organiserat i klass system baserat på fysiskt utseende. De ädla och de med äldst anor är relativt långa personer med svart hår och ljuslagt hy. Under dessa är den styrande eliten av aristokrater och mäktiga medelklassare. Dessa har dunkel hy med långa hök-liknande näsor. De lägst stående människorna är arbetarna och slavar med blandat arvsanlag mellan Kushite, Shemite, Hyborian och Stygian. Stygians överklass är dominerad av prästherrskapet. Huvudguden över Stygians är guden Set, orm guden, vars inflytande har sträckts sig genom landet och är på ingång i andra länder. Sällan beger sig en Stygian från sitt hemland. Ännu mer sällan vågar sig en av annan nationallitet vistas där, då det är belagt med dödsstraff för dem som inte är Stygian att vistas i en Stygiansk stad. Alla vandrare upptäckta innanför Stygians territorium dödas. Ofta sker dessa avrättningar under ceremonier som involverat mänskliga offringar till gudar. Stygians har aldrig låtit någon infångad utlänning leva. Det ända undantaget till denna regel är hamnstaden Khemi där utländska köpmän och tillåtna att vistas under dagarna men måste återvända till deras skepp då skymningen infaller. Stygians har utvecklat sin ekonomi genom fiske, handel, skörd, industrier såsom producerandet av magiska amuletter, droger och läkemedel för både förödande och helande effekter. Siden och stål är också producerat här och bärs med till andra nationer av handelskaravaner. Stygians kommer att se ut som egyptier/araber, liksom deras byggnader och kultur.
________________________________________

...Efter att du har valt ras och kön reser sig din karaktär upp och själva skulpterandet börjar. Det finns två avdelningar för detta hantverk, ansikte och kropp. Kroppen är otroligt detaljrik och du kan ändra olika kroppsdelars utseenden. Några exempel är bröstet, låren, benen, armarna, magen till och med arslet, du kan variera mängden av ?kroppshår?, olika tatueringar, ärr mm. Allt för att få din karaktär så unik som möjligt. Men kom ihåg att göra en så snygg karaktär inte alltid är målet. Jag tror inte att en kopia av den svenska kungen skulle sätta så särskilt mycket skräck i fiendearméerna :). Det finns en slider som kan variera åldern på din karaktär, allt från en moppefjunis till pensionär. Beroende på din ras kommer du att kunna välja olika hudfärger. Kom ihåg att detta inte är något ?high fantasy? spel, så rosa dvärgar kan du inte vara (tack och lov). När du så ska skulptera din karaktärs ansikte finns det ännu mer val än med kroppen. Ansiktet kan se ut precis hur som helst och du kan ändra allt från käkben till böjningen av din brutna näsa. Det finns ett tiotal sliders på denna sektion och du kan variera bland annat muskelstrukturen i käken, ögonbrynen, håret, näsan, hakan och ögonen. Du kommer inte bara kunna välja bredden utan också längden på alla olika områden. Om du inte känner att du vill tillbringa en massa tid i skapandet av din karaktär kan du enkelt trycka på en knapp så att ett slumpvalt utseende tillägnas dig.

Du kommer sedan att kunna välja bland ett antal frisyrer. Men du kommer även att kunna ändra håret precis hur du vill, inte bara färgen utan även med hjälp av sliders, längden. Samma sak gäller skägget. När du är nöjd med din karaktärs utseende väljer du ett namn och sedan börjar äventyret

Kapitel IV: PVE

AoC lovas utspelas i en massiv värld med stor variation på miljö och fiender. Ca 40 instanser har utlovats, med bred variation av bossar. Allt ifrån mörka katakomber till onda trollkarlars nästen. Det finns 80 levlar att ta sig igenom. Vid lvl 5 väljer du om du vill vara Soldat, Magiker, Präst eller Trollkarl för att sedan spela de första 20 levlarna offline. När man är klar med det äventyret som kommer ha inriktningen att lära dig historian bakom spelet och vad du har för syfte med ditt liv som kämpe i Hyboria. Man får ju också lära sig känna alla de vanliga momenten med spellcasting och diverse attacker. När man nått lvl 20 är det som sagt dags att välja vilken inriktning man vill vara på sin valda klass. Sedan är det dags att starta sitt äventyr online. Mna kommer levla rätt mycket som i andra spel, genom att göra diverse uppdrag och döda banditer och varelser. PvE delen är av de delarna som det inte kommit ut så mycket information om. Vi hoppas på att kunna fylla upp denna sida när det finns material.

Kapitel V: PVP

PvP är en stor del av AoC. Man kan säga att det finns 3 olika typer av PvP i spelet.

1) Siege PvP (i Border Kingdoms) - Som äger rum vid ett guildfort i området som kallas Border Kingdoms. Antingen så anfaller du eller så försvarar du. I dessa massiva strider kommer det finnas både npc's och verkliga spelare inblandade i striden. Förutom manskapet kommer taktik och skicklighet ha stor betydelse. Trebuchéer, Katapulter och andra långdistans vapen kommer också ha sin roll i kriget. Anfalla kan du endast göra under en viss period av dygnet. Att anfalla ett fort krävs också en hel del resurser, för att minska risken att bli anfallen varje kväll. Förlorar min striden går ens fort och hårda arbete över till motståndaren. Så man kan med all säkerhet säga att det är mycket som kan stå på spel och många olika moment som måste klatscha för att man ska stå som herren på täppan i detta tuffa spelläge.

2) Mini-spel ? "Last-Man-Standing", "Kill the Lord", ?Capture The Flag?, ?King Of The Hill?, och andra lagbaserade spel tillhör dessa. Här kommer man också bli boostad om man inte är samma level som de bästa spelarna. Ett autokorrigering system så att även de som inte är så hög level ska få kunna vara med. På köpet får du nya attacker, talanger och magier. Efter man avslutat omgången försvinner såklart boosting-effekten. En kul grej som gör att man kan ha kul även med de kompisar som är slöa på att levla.

3) World PVP och Fylleslagsmål - I AoC finns det två typer av PvP-servrar. Den ena kan man bara PvPa i de pvp områden som ligger runt Border Kingdoms. Medans den andra typen är en av de lite extrema, där man aldrig kan känna sig säker, vart du än går kan du bli anfallen, förutom i de största städerna där ordning är mottot.
I barerna kommer det även finnas en speciell pvp-funktion, fylleslagsmål. Här gäller det att bli så full som möjligt, och banka ner ?motståndaren? gärna med hjälp av någon stol, flaska eller litet bord kanske? Du kan också få vissa buffs om du dricker exklusiva drycker. När du går in i detta pvp-läge får du nya attacker och förmågor lite beroende på vad du håller i handen. Om man förlorar blir man medvetslös liten stund, men man kan aldrig dö i dessa slagsmål. Värt att notera är också är att det är helt skicklighetsbaserat så en lvl 1 kan slå en lvl 80.

Det finns en särkild erfarenhetsmätare för PvP som består av 20 lvlar, den kan man endast lvla på genom att strida/döda andra spelare i PvP, genom att lvla här kommer du låsa upp nya förmågor, attacker och kombos, som endast går att använda i PvP. Man kommer också bli belönad med något som kallas "Blood Money" när man dräpt sina offer. Dessa samlar man på för att kunna köpa speciella pvp-belöningar som endast går att handla från ett fåtal köpmän i Border Kingdoms.

Kapitel VI: Guildstäder

En stor del av sin speltid kommer knytas till sin guildstad. Detta är ditt hem men också dina kamraters. Det är här du kommer utstå många blodiga strider. Man kan säga att det finns 2 olika städer man kan bygga.
- PvE-städerna (Städer som byggs i en region utanför Border Kingdoms). Här kan man bygga upp sin stad och slippa bli anfallen av andra guilder. Men det är inte precis ett fredligt område, istället så härjar det AI-styrda stammar som ständigt håller på att bygga städer och som sedan kan gå ut i strid för att plundra din stad. Men du kan såklart anfalla deras städer och bränna ner dem till marken. Man kan inte ta över andras städer.
- PvP-städerna (Fästningar som byggs i Border Kingdoms). Här är alla fästningar uppbyggda av andra guilder. Även om de heter fästningar gäller samma regler och samma byggnad/underhållssystem som för städerna.

För att börja med en guildstad/fästning krävs en hel del pengar. När man samlat ihop de antal guldmynt som behövs köper man mark från området i Border Kingdoms för att börja på bygget. Runt om i Border Kingdoms kommer det också finnas fullt med Gruvor, Sågverk, Floder där man kan vaska guld osv. Allt för att öka guildens inkomst av resurser, alla dessa resursområden måste kontrolleras av guilder för att de ska fungera. En lukrativ plats i Border Kingdoms är just de platserna som har nära till floder och andra resursanläggningar. Men beredd er för tufft motstånd från andra guilder, dessa kommer inte vara obevakade. Men frukta inte, resursbyggnader kan också byggas av guilder så som farmar, gruvanläggningar mm. För att vara med i bygget av guildstaden måste man ha blivit level 40 och valt prestigeklass. Att bygga en stad innebär ett stort sammarbete eftersom igentligen alla kan bygga något men det är arkitekten som designar staden från grunden. Sedan kommer han få hjälp av de flesta som vill. En guildstad i början består av massa lediga slots. Där det finns plats för att placera ut byggnader och murar.

Lord - Kan sätta ut vakttorn. Han har också exklusiva byggnadsrättigheter angående slottet/fortet.
Commander - Kan bygga baracker, som innehåller npc soldater som hjälper till vid försvar av fästning.
Crafter - Bygger anläggningar som hjälper dem med deras hantverkeri. Så som smedja. Högsta kvaliten av hantverkade föremål kan bara komma från guildstädernas anläggningar.
Master - Bygger stall för att uppgradera guildernas mounts.

Kapitel VII: Crafting

Crafting är till för dem som inte alltid gillar vara ute i strid, som istället tillbringar dagen med hantverkeri genom att leta resurser och skapa föremål. Som antigen går till försäljning/gåva eller för eget bruk. Craftingyrke väljer man vid level 40. Föremål gjorda av crafters kan vara till stor hjälp för äventyraren, även fast Funcom har sagt att de bästa föremålen i spelet inte kommer vara craftade föremål. Men de har även sagt att föremålen kan vara de bästa för vissa speciella situationer i strider med hjälp av gemcutterns hjälp.

Det finns 5 olika yrken inom craftingen.

Vapensmed (Weaponsmith) - Tillverkar vapen
Rustningssmed (Armorsmith) - Tillverkar rustningar
Ädelstensmakare (Gemcutter) - Lägger till magiska effekter på craftade rustningar och vapen.
Kemist (Alchemist) - Blandar ihop drycker och framställer droger för att styrka och hela kamrater i strid.
Arkitekt (Architect) - Bygger fortifikationsvapen.

Att vara crafter som prestigeklass är den ända som har möjligheten att välja mellan dessa 5, medans de andra bara har en eller två at välja mellan. Läs om prestigeklasser för mer info. Att levla och lära sig nya recept inom sitt yrke gör man igenom att göra quests åt olika gamla hantverksmästare spridda runt omkring Hyboria. Uppdragen går oftast ut på att göra provexemplar av föremålet man vill lära sig och när hantverksmästaren godkänt arbetet läggs receptet till i din kunskapsbok. Questsen är uppdelade i olika kategorier och delkategorier som efter hand mynnar ut i till slutprodukter så som t.ex. 2-handade svärd, brynjor, pilbågar mm. varje yrke har 6 kategorier och det är endast när du gjort klart alla quests i en kategori du kan börja på med en annan. När du avklarat alla 6 kategorier, får du 6 nya med mer avancerade recept, som alla är snäppet vassare än de 6 kategorierna under. Obs! Det är endast dem med prestigeklassen Crafter som kan göra den bästa kvaliten (nå högst upp i kategoriträdet) och använda ovanliga metaller och material så som brons som gör föremålet ännu mer värt.

Kapitel VIII: Prestigeklasser

Att ha en jämn och bra balans på prestigeklasserna i ens guild kan ha stor betydelse, det kan både medföra i att guilden får in mer resurser och i att guildmedlemmarna levlar snabbare. Det finns fyra olika klasser att välja mellan och du får möjligheten att välja när du nått level 40.

Lord
- Kan sätta ut vakttorn som automatiskt försvarar mot fiende anfall.
- Har exklusiva byggnadsrättigheter angående slottet/fortet.
- Håller nere underhållskostnaderna för guildstaden.
- För varje Lord som finns i guilden får man ökat antal guldklimpar när man gräver guld. (Effekt av max 30 lords)
- För varje Lord som finns i guilden får man extra erfarenhetspoäng. (Effekt av max 20 Lords)
- Har tillgång till Arkitekt och Kemist som yrken.

Commander
- Ökar maxgränsen för ett party/formation med 1 extra person. (Effekt av max 4 Commanders)
- Ökar moral och formationsbonusar.
- Kan bygga baracker, som innehåller npc soldater som hjälper till vid försvar av fästning.
- Kan använda sig av specialtaktiker som endast commandern kan använda sig av för att leda sina kamrater i strid. Massiva stridsformationer, mountade formationer eller specialiserade siege formationer är några av dem.
- För varje Commander som finns i guilden får man ökat antal järnklimpar när man hackar efter järn. (Effekt av max 30 lords)
- Har tillgång till yrket Vapensmed.

Crafter
- Bygger anläggningar som hjälper dem med deras hantverkeri.
- För varje Crafter som finns i guilden får man ökat antal trä när man hugger träden. (Effekt av max 30 lords)
- Har tillgång till alla yrken.

Master
- Du kan ha en hjälpreda/slav med dig. Som kan slåss och hjälpa dig skaffa resurser (till och med när du är offline).
- Bygger stall för att uppgradera guildernas mounts.
- För varje Master som finns i guilden får man ökat antal stenar när man hugger sten. (Effekt av max 30 lords)
- Har tillgång till yrket Rustningssmed.

Kapitel IX: Magi

Magin i Conan är inte så fantasy-inriktad som i andra MMORPG?s. Funcom har meddelat att de tänker göra magierna i spelet mer realistiska. Detta menas att det inte kommer komma rosa rök och pling ljud när magierna kastas. Några exempel är en välsignelse utövelse som kommer att ingå i spelet där magikern frammanar stora altare av sten ur jordytan eller en klo av sten som omringar magikern vilket skyddar honom från fiender. Nedan är några typer av magier som kommer att ingå i krigandet och helandet.

Spellweaving: Denna funktion är helt ny inom spelvärlden. Istället för att frammana en magi i taget kan du nu kombinera många olika typer. Tillexempel kan du kombinera eld med åskmagier. Detta för den ultimata förödelsen. Det gäller dock att inte blanda in för mycket magi i din spellweaving för då kan den spraka tillbaks mot dig och skada eller till och med döda dig.

Elementär magi: framförallt präster använder sig av elementär magi. Det finns olika typer som är olika effektiva mot olika motståndare. De främsta elementära förkunnelserna är eld, is, blixt och jordlig magi men vissa klasser kan även med hjälp av djur besegra sina fiender. De kan t.ex. frammana stora moln av getingar som irriterar och skadar den som de befalls attackera.

Healing: Helandet är liksom i alla andra spel en mycket viktig faktor men också en av de minst spelade klasserna. Andra spel har bara lagt in präster eller helare bara för att de måste. I Age of Conan däremot är präst-klassen unik då det finns olika typer av helare. Priest of Mitra är den ända klassen som är renodlad helare. De andra klasserna kommer att kunna kombinera både nytta med nöje. Det finns många ?combat priest? klasser där förödelse är en lika stor del som läkandet.

Mörk Magi: Den mörka sidan av magin är viktig i Conans värld. Ofta är den mörka magin direkt hämtad från undervärlden där demoner och onda andar härskar. Utövarna av den mörka magin måste vara försiktiga så att de inte överanvänder den mörka magin för det kan ge allvarliga konsekvenser. Se nedan om Soul Corruption?

Soul Corruption: Om en magiker, specialiserad på den mörka formen av magin inte är försiktiga kan de demoner som utövaren stjäl magin ifrån komma att dra ner en i helvetet (!). Varje ond magi spelaren kastar medför Soul Corruption, dvs. att själen blir mörkare och mörkare. Man blir mer och mer lik en demon själv och om man inte renar sig (oklart än vart, men antagligen hos en präst) kommer de demoner man stulit makten ifrån att dra ner en i helvetet för att kräva sin hämnd. Du måste då slå din väg ut ur helvetet för att sedan återuppstå med en renad själ.

Summoning: Några klasser är särskilt tillägnade den här förmågan. De kan t.ex. frammana demoner, väcka de döda till liv osv. Vi har dock inte ännu fått se några bilder på dessa ?hjälpredor?, men lova att uppdatera så fort vi fått ny information.

Kapitel X: Kontroller

Kontrollerna i Age of Conan skiljer sig mycket ifrån andra spel. Det mest revolutionerande med Age of Conan är just kontrollerna. I andra MMORPG?s attackerar du en fiende genom att klicka på den och det ända du sedan gör är att trycka på siffrorna för att framkalla olika specialattacker. ICKE MER! I Age of Conan sker all strid i realtid, vilket betyder att du svingar ditt eget svärd, siktar med bågen och skjuter iväg magierna helt själv. Detta menas att du kommer att kunna träffa flera fiender och inte bara en åt gången som i andra MMORPG?s. Om du har tre fiender framför dig svingar du ditt svär kan du göra skada på alla tre. Kontrollerna är inte riktigt bestämde än, då flera olika system finns för tillfället. Ett sätt är att med hjälp av siffertangenterna styra i vilken riktning ditt svärd skall svinga. Det finns sex olika sätt att svinga, men alla sex val kommer inte finns i början utan det är något du måste lära dig allt eftersom. En annan nyhet är olika ?Combos?, som utlöses vid vissa stridsattackskombinationer t.ex. om du trycker 4 sedan 5 följt av 7 kanske du lyfter upp din motståndare och sticker svärdet i hjärtat eller kanske hugger av huvudet för den ultimata dödsstöten, allt utfört i mycket snygga animationer. Det bästa sätter att styra, framför allt med svärd eller annan närstridsstil är att koppla in en handkontroll till datorn sägs det. Det ryktas inom olika spelmedier att Microsofts Xbox360 kontrollerna kommer att kunna användas av oss PC användare. Detta då spelet även kommer att släppas till Xbox360 senare samma år eller i början av 2008. Vi vet dock inte om PC spelare och Xbox360 spelare kommer att kunna spela tillsammans, men det kommer troligtvis inte ske.
Det bästa sättet för en bågskytt är att använda musen då deras spelstil kommer att vara mycket likt ett FPS-spel (first person shooter). Där man siktar och avfyrar pilen helt i den klassiska FPS-läget, du kan även gå in i ett sniperläge där du kan zooma in föra att skjuta för de riktigt långa avstånden.

Källa: www.Ageofconan.se


signatur

Remember remember the fifth of November

Inaktiv

Bra skrivet. Låter ganska spännande så det blir kanske ett inköp när det lanseras.

EDIT:
Registrerat mig till betan nu.

Medlem

Tackar...
Skulle skriva mer fast Admin tyckte det var för mycket xD


signatur

Remember remember the fifth of November

Medlem

Hoppas verkligen detta kommer bli bra. Ser verkligen fram emot det.

Medlem
Skrivet av DumSmurfen:

Tackar...
Skulle skriva mer fast Admin tyckte det var för mycket xD

Du har ju bara kopierat från Ageofconan.se är väll bättre att bara länka till sidan istället?

Vila i frid

Problemet var att det blev för många trådar.

Du får gärna skriva mer så länge du håller det i en tråd.

Bra skrivet annars!


signatur

"Örnar kan kanske sväva högt, men vesslor blir inte insugna i jetmotorer."
Mikael 'the_maxx' Löfgren - FZ

Medlem

Jag vet att jag kopiera tänkte att det skulle bli jobbigt med massa länkar xD


signatur

Remember remember the fifth of November

Medlem
Skrivet av DumSmurfen:

Jag vet att jag kopiera tänkte att det skulle bli jobbigt med massa länkar xD

Du måste referera till källan.

Inaktiv
Medlem

Tror det kommer vara svårt nog att göra skada som ranged, sista som behövs är en ranged som inte kan sikta eller går in för att förstöra och sabbar upplevelsen för alla andra.


signatur

Man mår bra av Apple produkter!

Inaktiv
1
Skriv svar