Textbaserade rollspel

Medlem
Textbaserade rollspel

Kan ni ge tips på bra textbaserade rollspel (eller va det nu heter) som man spelar på internet?

Medlem

Vilken Mud som hellst?

Medlem

Det finns ju en del som är större än andra. Men det var åratal sedan jag själv spelade och kan inte ge så många tips. Bästa sättet är väl att bara Googla MUD som Ichinin skrev och kolla läget.


signatur

"It is by caffeine alone I set my mind in motion. It is by the beans of Java that thoughts acquire speed, the hands acquire shakes, the shakes become a warning. It is by caffeine alone I set my mind in motion."

Medlem

The Hitchhiker's Guide to the Galaxy är lika kul som det är svårt.
Ge det ett försök, och jag lovar att du kommer tröttna på text-spel.

Inaktiv

Bukload: Han frågar efter textbaserade internetrollspel (MUD, MUSH, MOO, etc), inte textbaserade enspelaräventyr. Om man vill ha MMO:n som består av mer än PvP-achievements och slaktande av monster, t.ex. med spelarstyrda världar och annat är MUD:ar och dess varianter enda alternativet.

Achaea (Samma företag har tre andra MUD:ar) och Discworld MUD (Wikipedia om Discworld MUD) har jag spelat på, båda är väldigt populära.

Det finns lite sidor som Top MUD Sites som har rankinglistor över populära MUD:ar och förteckningar över andra.

Inaktiv

ett nytt grymt Textbaserat rollspel är Zenchi, ni borde testa de http://www.zenchi.se/

zsm
Medlem

http://www.carrionfields.com är en utomordentligt rolig MUD baserad på diku. Obligatoriskt rollspelande och PK är en av grundstenarna

Medlem

http://www.gryningstid.se/forum/

Svenskutvecklat MUD, som har öppnat igen.
Gryningstid satsar på RP. Lite konstigt att dom inte har någon information hur man kopplar upp sig. Men det kan man nog fråga om på forumet.

Medlem
Medlem

Spelade FranDUM otroligt mycket under min gymnasietid för 6-7 år sedan. Riktigt bra admins, och jag tror till och med att dom utvecklar spelvärlden fortfarande, även om den är ganska död för tillfället. Nu blev jag sugen att logga in ju.

frandum.enst.fr
port: 2001

1
Skriv svar