Inaktiv
The Witcher

Tjena moss alla RPG fans !
vad tror ni om detta spel ?
Efter vad jag har sett så verkar det att bli väldigt bra.
Väntar på the witcher och hellgate london väldigt mycket.


signatur

centurion 534,msi k9n neo,2gb ram,gforce 8600 GT,amd dual core 64 x 2 5200+.
Eget bygge.

Inaktiv

Inget av de spel du nämner känns som riktiga rollspel för mig.. dock så tror jag att de kan bli ganska bra för de som gillar action rollspel.


signatur

"Nothing is more intolerable than to have to admit to yourself your own errors"

Det ska bli spännande att äntligen få testa det efter att ha följt det sedan en del år tillbaka. Action-delarna får bli som de blir, jag tror själv rätt halvdana, men ifall resten av spelet håller ens i närheten av samma stuk som utvecklarna lovat kan det bli betydligt bättre på alla nivåer än allt vad tex. Bioware slängt ur sig sedan BG2.

Inaktiv

The Witcher verkar helt klart intressant även om jag inte har följt utvecklingen särskilt noga, men jag väntar antagligen med ett eventuellt köp till jag hört reaktioner från RPG Watch och RPG Codex.

Inaktiv

Jo, vi får hoppas på det peak_performance.. men efter jag sett animationerna på alla modellerna så börjar jag tveka. Tekniska problem kan leda till vilka problem som helst.


signatur

"Nothing is more intolerable than to have to admit to yourself your own errors"

Vad för tekniska problem är det? Ifall det bara är animationerna i sig som är problem kan jag nog överse, jag kan inte komma på många rollspel som lyckats med sådana

Medlem

Patch 1.1: ftp://ftp.download-center.com/international/TheWitcher/TheWit...
Changelog: http://www.thewitcher.com/registration/en/www/patch_notes.htm...

Patch 1.1a: ftp://ftp.download-center.com/international/TheWitcher/TheWit...

We have just released a new patch version 1.1a. The new patch replaces patch 1.1 and corrects a possible blocker bug that might occur in Act5.

"We've tried to fix as many problems as possible and provide a more stable version for the game as quickly as we could, hence the oversight. I'd like to ask everyone who hasn't yet installed the patch or has installed the 1.1 patch to update to version 1.1a." - said Jacek Brzezinski, Project Lead for The Witcher.

Installing the 1.1a patch will not cause any problems with existing saved games.

Jag tipsade om dessa för typ 3 dagar sen, verkar som att FZ inte bryr sig om detta spel.

Inaktiv

Emh.. well, about Witcher.. ganska skoj faktist, känns dock som dom lagt ner för mycket tyngd på alchemy delen, känns skit dumt att behöva meditera hela tiden för massa dumma grejer.

Annars bra.


signatur

"Nothing is more intolerable than to have to admit to yourself your own errors"

Medlem

The witcher krashar för mig.. Om det händer händer det under filmklippen, rätt ofta. Är det något som någon annan känner igen?

Medlem

Är väl inte så konstigt när recensenten försöker tjäna poäng hos tjejerna med att klaga på den usla kvinnosynen i spelet...

Det är FANTASY har du läst någon Conan novell, han har inte mycket bättre kvinnosyn...

kvn
Medlem

Tycker dom kunde ha jobbat på alla ansikts animationer det är ju ändå nextgen. Det ända är att dom rör på munnen tycker det är extremt trist och dödar hela känslan in en dialog.

Inaktiv

Ja hänger man upp sig på de mest ytliga saker så... Fanns det verkligen inget annat i spelet att kommentera?

Hursomhelst, Prime Junta på RPG Watch har skrivit ner en massa tips om diverse saker i spelet. Hur man bäst sparar ihop pengar, utnyttjar stridssystemet och alkemisystemet, etc.

Medlem

Helt klart ett trevligt spel, ganska enkelt och kanske nått för dom inte allt för inbitna rollspelarna och kanske för dom som gillade lesuire suite larry, eftersom man har det så otroligt enkelt för sig med brudarna. Ingen annan som tycker det är rätt komiskt att man är en karaktär som är inte bara immun mot alla sjukdomar (därav raderar all risk av könssjukdomar) men även steril (raderar risk av barn).

Känns lite som ett Pokémon minigame till spelet där man får kort på ens "kap" och jag tänker direkt på den katchiga frasen "gotta catch em all" när jag får upp ett nytt kort.

Annars så gillar jag verkligen yatzie delen av spelet, fler rollspel borde ha gambling som ett sätt att tjäna bra pengar. Jag förstår inte varför inte mmo spel som world of warcraft inte har tänkt på detta, vad vorre mer beroende framkallande än ett spel i spelet.

Medlem

Jag tyckte mest att spelet var så satans mycket samma veva igen när man kom till ett nytt område. Plotten är, så här länge inte ens lite intressant och fajterna är löjligt enkelspåriga, bossfajterna är tammefan riktigt jävla piss dessutom. Ja menar, golemen är ju bara zzzzzz. Inte för att spelet är dåligt, men det är inte skitbra och att de sedan försöker tvinga en att ta ställning till politiska problem där båda sidor uppenbarligen är idioter är lite frustrerande. Nä, t.om. chapter 3 får spelet 2/5 snoozningar. Helt ok, men jag får ingen lust att fortsätta spela.


signatur

Life is like a shit-sandwich; the more bread you have the less shit you eat.

Inaktiv

Det går att vara neutral också, sno0zer. Slutet av spelet blir lite annorlunda beroende på dina val och finalen, storymässigt, är riktigt bra.

Medlem

Ja, får väl se om det hela utvecklas till något intressant.


signatur

Life is like a shit-sandwich; the more bread you have the less shit you eat.

Medlem

Har spelat RPG både med och utan dator i 15 år.
Bästa RPG på mycket länge, ingen tvecka!

Kommer spela det igen på "Hard" när v1.2 kommer.

Se också mitt inlägg under diskussion av FZ recension av spelet.

Medlem

Nån som har en bra strategi för att döda "The Beast"? Han lyckas stunna mig hela tiden den luspudeln.

Inaktiv

Använd aard sign ett par gånger så kommer du få knockdown (i röd text) på honom, då får du en coup-de-grace om du attackerar igen.

Det var ett tag sedan jag körde den striden men i övrigt: använd långsam healing potion, sakta-ner-tiden potion (Blizzard potion?) och använd aard sign på eldarna i området för att släcka dem, det gör så att de små barghestarna slutar spawna.

Medlem

coup-de-grace... <3 Mortred


signatur

"Publiken undanbedes från att kasta in bilder på knasiga katter, som kan distrahera spelarna."
- noaxark

Medlem

Tackar, tackar grabbar! Med ert stöd kan jag inte misslyckas hoppas jag. OK, back to the task at hand och en God Jul till alla FZ:are! Ska göra en dörrmatta av luspudeln och ge bort till nån avlägsen släkting.

Medlem

Måste fråga en sak här åt en kompis
Alltså trots senaste patch som kom för nån dag sen så låser sig spelet direkt han trycker på save i menyn.

Nån som vet vad detta beror på?

Han har en intel dual core 2gb ram 8800gts och win vista!!!


signatur

Antec 900 Gamer-Asus P5K Premium-Intel Quad 6700-Creative S-Fi Fatality Pro-Asus 8800Gts 512Mb-Samsung 500Gb HD-Corsair 4Gb 6400 Ram-Vista 32Bit

Inaktiv
Skrivet av JOnnegrym:

The witcher krashar för mig.. Om det händer händer det under filmklippen, rätt ofta. Är det något som någon annan känner igen?

Det händer ofta för mig också :S

Inaktiv
Skrivet av eldamar:

Annars så gillar jag verkligen yatzie delen av spelet, fler rollspel borde ha gambling som ett sätt att tjäna bra pengar. Jag förstår inte varför inte mmo spel som world of warcraft inte har tänkt på detta, vad vorre mer beroende framkallande än ett spel i spelet.

Vanliga spelare hade faktiskt casino verksamheter i början av WoW tiden, men folk tjänade på tok för mycket guld på en kort tid. Ekonomin blev väldigt sne så dom banlyste det för att balansera guldet.

Typ samma orsak till att dom flesta inte har det. Det är på tok för lätt att "abuse" i Sp RPGn och ekonomin blir förstörd i ett MMO.

Medlem

Spelar det just nu... Upplägget är både bra och märkligt. Bra på det sätt att det är lite annorlunda mot vad man är van vid, märkligt på det sätt att de har valt att inte ta bort vad som vana spelare tycker är irriterande i spelmomenten...

Grafiken är helt ok, ljudet är bra, storyn inte så där alldeles för djup. Gillar man att springa fram och tillbaka på kartor så är det ett bra spel, om inte - så bör man se sig om efter något annat...

Att Geralt lägrar kvinnor i spelet har kritiserats av många, men, moraliska aspekter å andra sidan tycks inte störa spelets "flow" om man kan säga så. Man gillar det man gillar, och ogillar det man ogillar...

Inaktiv

Mjo, jag gillar The Witcher. Precis kommit till Chapter 3, och rensade ut ett Salamandra Camp i Swamps. Det var jävligt roligt, fick stora Gothic 3 vibbar av att göra de. Guerilla tactics, använde traps och annat för att inte bli mobbade av alla på en gång. Jävligt kul

blir dock lite smått åksjuk av kameran. Lirar med Over The Shoulder View, känns som den bästa, men all kamera whobbling är mycket irriterande specielt i städerna när man måste springa en hel del. =/

Att Geralt får pök lätt tycker jag inte känns så konstigt. Nu vet jag ju inte hur.. uhh lätta kvinnor var på medeltiden, men skulle inte förvånna mig om dom hade lätt för att hoppa på den unika 100% riskfria och halv stygge krigaren i staden.
But that's just my opinion, i could be wrong

Medlem

Jovars, salamandrarensningen var ganska kul faktiskt. Dock så tog jag allihopa på en gång då de bestämde sig för att knöka runt på bron i swampet och körde bara groupstyle och köttade alla på en gång. Men sen tröttnade jag, har försökt gå tillbaks till spelet ett par gånger.. men allt rann bara ut i sanden.


signatur

Life is like a shit-sandwich; the more bread you have the less shit you eat.

Medlem

Jag har precis börjat spela, och det verkar ganska kul.

Det enda problemet är att varje gång jag "byter zon" fryser karaktären och jag måste spara, gå tillbaka till menyn och ladda spelet igen för att fortsätta. Det förtar det mesta av spelkänslan. Om någon vet hur man kan lösa det vore trevligt.

Inaktiv

Patchat till 1.2?

1
Skriv svar