### Diablo2.nu ### - Behöver DIG

Inaktiv
### Diablo2.nu ### - Behöver DIG

Hello fellow D2 players! Diablo is back and God needs our help to kick some ass!

irc://irc.quakenet.org/diablo2.nu

#Diablo2.nu @ quakenet - Den enda levande svenska diablo kanalen på IRC!

Vi på #Diablo2.nu @ Quakenet försöker väcka liv i alla gamla diablo2 spelare! Därför har vi skapat en Diablo2 irc kanal som har vart uppe i lite mer änn ett år! Vi komtill då Diabloii kanalen var för strikt och dom sög ut allt det roliga med att irca. Så därför skapades #Diablo2.nu

Så varför skriver jag detta?
- Vi försöker skapa en trevlig "community" igen bland alla diablo2 lirare, iaf dom som finns kvar. Det är mycket svårt att få tag i de få svenska diablo spelarna som finns kvar så därför får vi ursäkta men "göra reklam" på olika kända spel sidor som FZ.

Vad kan #Diablo2.nu erbjuda just dig?
- Vi arbetar konstant med att försöka hjälpa nybörjarna och ge tips och besvara så mycket frågor som möjligt. Vi hjälper med det vi kan hjälpa och erbjuder det vi kan erbjuda! just nu har vi: Mule hjälp, Perm hjälp, Ventrilo rum, Forum, Trade hjälp och så klart så hjälper vi att besvara alla dina frågor. Om någon har tid kan någon boosta dig, hjälpa dig med quests och massa annat. Du får nya diablo vänner som du kan lira med och ha kul med. Desto fler, desto roligare lr hur ? Du kan själv komma med förslag till kanalen! pm'a någon op och skriv vad du tycker och tänker!

Ladder reset info
Det är ennu inte klart när ladder resetten blir, först sa rykterna november senast, nu orkar ingen bry sig men troligen är det nära och till det har vi tänkt hjälpa folk att ha ett 8'a mans party dvs vi kommer hjälpa dig att hamna i en grupp med 8 pesoner så du kan expa fort och komma i top i början av ladder reset. Detta funkade jätte bra förra året (#ladder.samling) hette den kanalen då och vi fick några hundra diablo2 spelare som vi para ihop med andra. Iår kommer vi vara i #DIABLO2.NU kanalen istället då vi har bots osv som kan ha koll och hjälpa oss på traven!

Går det att lita på er?
- Ja! till 100% nu kanske ni tror, "så snackar en som vill sno saker" Men vi är inte här för att förstöra, kom inn och snacka med oss så får ni se, vi är rika nog i d2 att klara oss några år frammöver om man säger så. Folk som går att lita på är @ (op) och v+ (voice) Allt annat sker på egen risk dvs om du vill ha hjälp att mula så frågar du någon random i kanalen och han snor dina items så blir han klart permanent bannad men dina items är ju då snodda.

Så hur kan du bevisa att ni inte är tjuvar hela bunten?
- Vi är runt 60 personer i kanalen, vi brukade vara fler men som ni nog har märkt har det inte blivit någon ladder reset ennu och därför har diablo2 dött ut mer och mer, vi var runt 100+ i början iaf. vi hoppas på att flera kommer tillbaka när nästa ladder reset sker. Men som sagt, ni behöver inte avnända er utav oss med mule osv ni kan göra det när ni själv tycker ni litar på oss. Så vi kan inte bevisa att det går att lita på oss tills du själv vågar använda oss att mula eller dylikt. De flesta utav oss har TRUSTED TAG i d2jsp forumet.

Så kom och kika in hoss oss vi har stora kunskaper inom d2 och annat. Vi hjälper så gott vi kan!!

Regler:
-Moget betende hela tiden
-Inget spamm
-Inge reklam
-Inga olagliga sidor > All barnpornografi och dylikt anmäls.
-och resten utav det vanliga reglerna.

Hur kommer du till oss?
- ¤¤¤ KLICKA HÄR ¤¤¤
Läs där, du behöver inte tanka den zipp filen jag gjort om du själv redan vet hur man använder irc.
Den är bara till för de absolut nyaste irc användarna

Har du andra fårgor är det bara att fråga på, jag svarar så fort jag kan!

mvh #Diablo2.nu @ Quakenet
www.mirc.com
irc://irc.quakenet.org/diablo2.nu

Inaktiv

Vi har nu ventrilo rum till alla diablo2 lirarna
kom in på kanalen för ip och pass

mvh #diablo2.nu

Inaktiv

Nu är det dags! efter 1½ års väntan blir det äntligen ladder reset på måndag 25 juni! Troligen blir det cirka 2-3 på morgonen som förra gången!

Till det har vi på #diablo2.nu @ quakenet som vanligt gjort en #ladder.reset kanal där vi fixar party åt folk! förra året fixa vi så ca 200personer fick ett party att spela med och allt flöt på bra! iår har vi mer struktur och vi vet hur allt funkar så det kommer troligen flyta på bättre iår.

Så kom in på #ladder.reset @ quakenet och ta en titt där. Vi börjar registrera spelare Måndag MORGON. Lite mer info hittar ni här:

http://hem.bredband.net/sarras/ (sidan ska bara finnas i en dag så det var lite onödigt att fixa domän och fin sida osv )

Välkommna! - mvh #diablo2.nu @ quakenet

1
Skriv svar