Har ex antal Joost Invites

Medlem
Har ex antal Joost Invites

Hej har ex antal JOOST invites att ge bort till er som är intreserade.

mer info på: http://www.joost.com/

Saxat från Wiki...
-------------------------------------------------------------------------------------
Joost (uttalas som engelska 'juiced') är en programvara för att distribuera TV-program och andra former av videoinnehåll med hjälp av peer-to-peer-teknik. Programmet är en idé av Niklas Zennström och Janus Friis, som även står bakom fildelningsprogrammet Kazaa samt IP-telefoni-programmet Skype.

Joost bygger bittorrentteknik anpassad till TV-förhållanden. När användaren väljer att titta på ett program, gör programvaran en förfrågan till Joost. Frågan går först till andra datorer i nätverket för att se om någon av dem har programmet, isåfall inleds en streaming av videon. Om ingen i nätverket har programmet går frågan vidare till en central server, som streamar videon samt ett reklaminslag till datorn. Så fort streamingen inletts sparas delarna av videon ner på hårddisken, och blir tillgängliga för andra i nätverket.

Joost började utvecklas under 2006 och gick tidigare under arbetsnamnet "The Venice Project". Zennström och Friis har samlat ihop cirka 150 utvecklare som jobbar i lag på ett halvdussin platser i världen, bland annat i New York, London, Leiden och Toulouse. Joosts tekniska direktör är Dirk-Willem van Gulik. Företaget ligger i förhandlingar med olika TV-bolag, bland andra Viacom, CBS och Warner Music.
-------------------------------------------------------------------------------------
Skicka Pm med eran mail så skickar ja inviten

//Jocke


signatur

Смерть решает все проблемы. Нет человека, нет проблем

1
Skriv svar