Inaktiv
guitar hero ?

tjena alla,

det är fest till helgen så jag tänkte fylla på med ett guitar hero spel, men vilket av dom ska man ha ? är 2an så mycket bättre än ettan eller ska man satsa på 80´s ? har ju många goa rock minnen från 80 talet

ska handla på torsdag / fredag, så måste nog ha svar innan dess

Inaktiv
Inaktiv
Inaktiv

2an är bättra för att battla mot varandra i och med att man kan spela mot varandra på olika svårighetsgrader. Ettan blir väldigt tråkig för dem som är mkt sämre eller mkt bättre än de övriga. Ettan har en bättre setlist men 2an är som sagt mycket bättre i versus. Men kom ihåg att försöka låsa upp alla bonuslåtarna i 2an, de tillför väldigt mycket eftersom original setlisten är lite klen. Du låser upp de låtarna genom att plöja igenom singelkampanjen och få pengar som du spenderar genom att låsa upp låtar/gitarrer etc.

Även om du är en inbiten 80-talsfan som de flesta rockers är så ger 80s dig väldigt lite . Är mest obskyra låtar och i princip inga klassiker alls, mest bara en besvikelse eftersom man vet vilken låtskatt de har missat.

Inaktiv

Som partyspel är nog tvåan bättre ja, däremot är låtarna i ettan bättre imo. Därmed inte sagt sagt att låtarna i tvåan är dåliga.

80s kan du nog glömma.

Inaktiv

ok, tack för svaren... då blir det nog en GH2 till helgen

1
Skriv svar