Feedback på klasskombo

Inaktiv
Feedback på klasskombo

Kommer inom kort börja lira med två peeps men det är fortfarande lite osäkert med klasser.
HoX, Necro och Demonologist - funkar det tro? Vill inte ha massa tips angående optimala kombinationer utan mer feedback på nämnda. Typ om några bread 'n butter -skills absolut inte fungerar tillsammans, skärande spelstilar, osv.

Inaktiv

3 mages. skulle itne tro att det är en optimal grupp för många situationer

Det ni vill göra är att köra epic på alla instanser för att få max xp. Annars, om man är fler än två förlorar man ganska mycket xp. Därför skulle en healer vara bra.. HoXen kommer vilja hålla sig vid liv då han står längst fram och det kan bli jobbigt lite högre i levvlarna.

Inaktiv

Mm, det är väl det som är det eventuella problemet. Tänkte om petsen, i kombo med lite tänk, kan ta tillräckligt av misshandeln.
Och en del borde ju gå av bara farten med tanke på att vi borde göra en hel hög samlad dmg.

Medlem

Tyvärr kan man glömma att använda pets som tanks/aggro-ungar eftersom smartisarna (utvecklarna) har gjort som så att all skada de gör riktar all aggro till dig/han som styr petsen.

Lite löjligt att man som Necromancer har 3st minions som kutar fram till 2mobs som sedan när de blir attackerade av enbart mina minions rusar förbi dem för att slå på mig som står längst bort med händerna i fickorna...

Men mycket DPS lär ni göra med Necromancer, Demonologist och HoX som du sa, de 3 kraftfullaste spellcasters som finns i spelet


signatur

"Totalt. Jävla. IG!"

1
Skriv svar