World at War inte i fullskärm?

Inaktiv
World at War inte i fullskärm?

Köpte Call of Duty: World at War genom Steam idag, och när jag väl satt igång och spelade upptäckte jag att inte bilden ser ut att vara optimerad ordentligt. Man ser att radarn är lite för avlång på höjden och att ammunitionen till och med ligger lite, lite utanför bilden. Och det blir ingen skillnad om jag ändrar inställningarna mellan 16:9 och 16:10. Kan tillägga att jag kör i upplösningen 1680x1050.

Tänker skicka med två bilder för att visa skillnaden mellan hur det ser ut för mig och hur det egentligen ska se ut.

Denna tog jag själv: http://img440.imageshack.us/img440/7755/codwawoo5.jpg

Och denna hittade jag på Gamereactor och verkar vara tagen från Xbox 360-versionen: http://gamereactor.se/media/big/callduty_169354.jpg

Så ska alltså radarn och ammunitionen se ut.

Någon annan som har samma problem? Och finns det någon som kan tänkas sitta inne på en lösning? Tacksam för svar!

Medlem

Du har inte funderat på att det kan se olika ut med tanke på att det är två olika platformer du gämnför??

Min bild ser precis lika dan ut som din på PC och även min kompis som spelar det ser lika dan ut så det är nog ingen fara!!!

Om du tittar noga på bilderna så ser du att även magasinräkneverket ser olika ut nere till höger just för att den ena är PC version och den andra är till XBox360!!!

Inaktiv

Så du menar att de metvetet har gjort så att radarn i PC-versionen är synligt missanpassad och lite "utdragen" samt att ammunitionen inte syns helt och hållet? Jo, tjena. Knappast. Att det kan finns små, små skillnader versionerna emellan kan jag mycket väl tänka mig, men i detta fall är något fel.

Hoppas det rättas till i en framtida patch, men i så fall behövs nog klagomål från lite fler.

1
Skriv svar