Bäst för Caldari Missile

Medlem
Bäst för Caldari Missile

Hej alla EVEisar

Undrar vilken occupation man ska välja som Caldari om man ska vara missilewhore?

Alltså.. Military -> Soldier eller Military -> Spec Ops?

Tack!

Medlem

Vilket som?

Det finns missilbåtar i alla klasser typ.


signatur

Rollspelsguru
Community Developer på Sharkmob
fd. Sr. Community Manager på Battlestate Games

Medlem

Jo alltså.. jag menar när man gör en ny gubbe; man får ju olika skills i början beroende på vilken av de två man väljer.

Medlem

Kommer inte ihåg hur det såg ut när man gjorde en ny gubbe, det har väl ändrats sen dess också..
Tipset är att kolla vilka attribut som styr träningen inom missiles (kan inte det i huvudet).
Är också en missilewhore förresten..:)

Inaktiv

Du ska inte kolla så mycket på vilka skills du har i början. Visst, det gör så att det går snabbare att få skoj, men koncentrera dig i första hand på attributerna. Hög intelligence och memory tror jag det är på missiler. Försök få högt på alla förutom charisma (fast det börjar komma lite vettiga skills till det oxå)

Medlem

Det är perception och willpower på missiler.

Medlem

Mjo, men intelligence och memory är trevligt för att få upp learning skills

Roligare att vara railhora nu dock. Med tanke på att man kan få small hybrid lvl5 som caldari

Inaktiv

Att ha höga attribut i int och mem för att man snabbt ska kunna få upp learning skills för perc och willpower låter ju lite konstigt

Själv brukar jag föredra att ha ganska balanserade attribut. Kanske nån poäng mer i perception men inte så mycket mer. För Charisma beror det ju lite på vad jag har tänkt mig, men generellt så är väl detta lite lägre jämfört med de andra.

Om man sedan vill träna lite skills som har med Charisma och göra så kan man ju köpa nått implant för det, de brukar vara lite billigare än de andra.

Medlem

Saken är den att i långa köret så tjänar du en hel del dagar på att fixa learning skills till fullo..
Om du kör med evemon så se du att man får förslag på hur man kan göra skilltränandet snabbare genom att just skaffa learning skills
Dock så tjänar man endast på det när man kommer upp till skillplaneringar på 60+ dagar.

Inaktiv

Ja självklart är det det. Men du ska ju samtidigt ha roligt hela tiden du spelar, dvs från början till slut. Och att inte träna något annat än learning skills under den tiden kan vara väldigt tråkigt.

Om man däremot redan har de skills som man behöver för att fitta de typer av moduler man vill använda på det skepp man använder, och bestämmer sig för att "nä, nu vill jag börja flyga BC's också, inte bara cruisers som jag har skills för nu", då har du ju redan tränat alla skills som du behöver för att kunna fitta din BC (dock ej flyga).

Då kan man ju klart se att om man tränar ett par learning-skills ett par levels, så kommer jag vara där snabbare ändå!

Jag hoppas att du förstår vad min poäng är iaf

Testpilot

Mitt tips är att helt enkelt träna de skills du behöver för o köra men boka 1-2 dagar per vecka som du tränar learning lite , tex på 2 nätter i veckan då du sover/skola osv.
Nu pratar jag om efter lvl3 av en skill , detta tips kan du faktiskt implementera på typ all träning , ha 1-2 skills du har liggande o tuggar då du inte lirar som tar lång tid och sen mixar du in med de korta skills du behöver då du är inne o lirar.
EVEmon är ett utmärkt verktyg för att titta vilka skills du behöver för o kunna köra vissa skepp eller prylar på ditt skepp.

Inaktiv

Om du verkligen vill spela eve på hel tid kan jag bara säga plugga din learning till lvl 5 samt adv. learning till iaf 3.
Skillnaden är typ 6 dagar på frigate lvl5 dvs du pluggar in den på 4 dagar istället för 10.
Sen om du ska vara pvp char så bör du satsa på percption och willpower flesta skillsen ligger där typ skepp och vapen.
Karisma har fått en större betydelse nuförtiden sedan dom intruducerade commandship som har charisma som en primär learning skill.
tips är att innan du börjar spela samt verkligen ger dig in på detta så se till att specialisera dig på det du vill göra.
jag har 35mill sp var typ 7 mill är bara science vilket jag nu ångrar.

Inaktiv

Caldari - achura - monk - military - soldier

Är det bästa för missilewhores

Qth
Medlem

Hur mkt man tränar learningskills beror ju såklart på hur länge man har tänkt spela EVE, inte hur mkt. Jag skulle inte rekomendera att gå till lvl5 på valiga learningskills heller, det tar år att tjäna in den tiden.

Citat:

The Payoff: How high should you train the Learnng skills?
Constantly debated is how worthwhile it is to train any of the 11 learning skills (especially the so-called Advanced learning skills) up to level 5. To summarize a few different threads of mine, the average ?payoff? times for training the various learning skills are as follows:

- The Learning skill from level 4 to level 5: 243-406 Days (varies a lot player to player)
- The five Basic learning skills from level 4 to level 5 (assuming Learning 5): 443 Days 11 Hours 41 Munutes & 12 seconds

1
Skriv svar