Äkta kinesiskt te.

Medlem
Äkta kinesiskt te.

Jag kan rekommendera en sida på internet som säljer äkta kinesiskt te. Det är den enda nätbutiken i sverige där man kan få tag i äkta te från Kina. Jag dricker själv mycket te och kan varmt rekommendera den butiken. Sedan jag började dricka deras te så dricker jag inget annat än deras te mer.

Länk ---->

http://www.gronateimporten.se/

Vad dricker ni vid långa spelkvällar framför datorn?
När jag beställde sist från datorbutiken.com så tog jag ut en bonusvara som var en usb koppvärmare. Man måste använda den några gånger för att den ska bli ordentligt varm. Den fungerar utmärkt , men om ni har en sådan så ställ koppen lite på sidan på plattan så håller den sig varmare.

Medlem

Dricker mest earl gray eller söder te av twinings. Hade jag cash hade jag skaffat en riktig earl gray med äkta bergamot istället för fusk.
När det gäller lite finare te är min favorit antagligen oolong, men jag är tyvärr ingen finsmakare då jag gillar att ha mjölk/socker i mitt te. Nån gång i månaden köper jag en 2liters cola, dock så funkar det inte så bra längre, blir skakig i händerna och aimet blir åt helvete så det är lika bra att skita i det. Är inte lika ung och van längre :\


signatur

Life is like a shit-sandwich; the more bread you have the less shit you eat.

Medlem

Jag kan inte dricka te utan mjölk/socker, så jag brukar skippa det helt. Då är cola bättre ;).

Men tack för länken iaf, tjejen kanske uppskattar lite riktigt te.


signatur

PC: i5-10600K | 3070 Ti | 32GB DDR4 | nVME 1TB

Medlem

Jag har min lokala te/kaffe/choklad-hörna här i Göteborg. Är ganska nöjd med det. Dock riktigt roligt att kolla runt på den sidan, men jag hitta inget som jag direkt kände ett sug efter att beställa.


signatur

"A word to the wise is infuriating." - Hunter S. Thompson
http://www.fz.se/bloggar/min_kamp/

1
Skriv svar