money, money...

Medlem
money, money...

Okej jag gillade Avatar, sci-fi nörd som man är. Såg den dock inte på bio utan väntade på blåstrålen istället. Bra film som kanske inte är så nyskapande rent storymässigt men den har ju dragit igång en hel jävla industri av nya tv-apparater och brd-spelare. 3D överallt, jag lever nästan hellre i en tvådimensionell värld istället, svårare att gå vilse...
Nu vill Mr. Cameron få ut lite pengar på sitt lilla mästerverk så in med åtta minuter extra scener och upp på biodukarna igen. När den sen har dragit in lite pengar så släpps väl 3D-blurayen, sen kommer den förlängda versionen, sen kommer Titanic 3D, Titanic 3D-bluray, Titanic förlängd 3D...
En sak som alltid retat mig med Cameron är hans jävla mjölkande.
Nu är han inte speciellt ensam om det men ändå.

Inception drar också in pengar, 60,4 miljoner $ öppningshelgen vilket gör det till DiCaprios största öppningshelg... Trodde inte riktigt att det var en sån film faktiskt men med 200 000 000$ att täcka upp så... Visar att både Nolan och DiCaprio står högt just nu.

En ny tv-serie är på gång sedan ett tag och den handlar om ett gäng överlevare som lever i en värld av zombies, "The Walking Dead". Frank Darabont står bakom serien som baseras på en serietidning och verkar ha premiär i USA i oktober.

Zombies får mig osökt att tänka på korpar, dessa härliga söta små fåglar...
Corvus Corax är den största kråkfågeln och lever i så gott som hela världen ända upp på Everest (6350m). Vingspan på 1,3 meter och ca 60 cm lång. En av dom största hjärnorna bland fåglarna ger den en hög intelligens. Löser problem och pussel med lätthet och visar vägen till kadaver för rovdjur som tex, varg som öppnar upp måltiden åt dom. Stjäl mat ur sina artfränders förråd vilket resulterat i att många korpar flyger långa sträckor med sin mat för att gömma den, ibland skapas flera gömställen för att förvirra andra.
Korpen leker ofta, kanar i snödrivor, leker med vargar och hundar och gör loopar i luften.
Korpen är också väl omskriven i legender och skrönor, mytologi och nyare litteratur.
Nattramnar är gastar efter odöpta barn eller folk som tagit sitt liv, dessa flyger i natten endast från väst till öst och tros söka efter Kristi grav.
Ramn är ett äldre svenskt namn på korp, härstammar från fornnordiska varianter med gemensamt ursprung med engelskans raven och tyskan rabe.
Vanlig ålder upp till 15 år men enstaka fåglar har nått 40 år.

Mindre tursam fågel i filmen Four Lions...

Andra djur som är intressanta är ju hajar och bläckfiskar...ännu intressantare om man korsar dom...?

<center><object width='486' height='275' ><param name=flashvars value='http://rstvideo.com/trailer/embedxml/?id=14409'><param name='movie' value='http://rstvideo.com/player/player.swf' /><embed src='http://rstvideo.com/player/player.swf' width='486' height='275' allowfullscreen='true' allowscriptaccess='always' wmode='opaque' flashvars='config=http://rstvideo.com/trailer/embedxml/%3Fid=14409' name='single2' id='single2'></embed></object><p>Trailer till <a href='http://rstvideo.com/trailer/sharktopus/' title='Trailer till Sharktopus hos rstvideo' target='_blank'>Sharktopus</a> från <a href='http://rstvideo.com/trailer/' title='rstvideo har Sveriges största arkiv med filmtrailers' target='_blank'>rstvideos trailerarkiv</a>.</p></center>

#blogg

money, money...

Eeee - Sharktopus, Eric Roberts, för tusan, trodde han skulle hålla sig borta från sånt.


signatur

FZ - SAMLADE SKRIFTER: #walter_iego

1
Skriv svar