WoW dåre!

Medlem
WoW dåre!

Jag har nog gjort 20 inlägg om den här WoW-galenskapen som uppstår och att långt ifrån alla borde få spela det, men här är ett klipp till. Är det en kille eller tjej?

<object width="464" height="376" id="1876051" type="application/x-shockwave-flash" classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" alt="WOW Gangsta Threatens Ex-Guildies Funny Videos"><param name="movie" value="http://embed.break.com/MTg3NjA1MQ=="></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="http://embed.break.com/MTg3NjA1MQ==" type="application/x-shockwave-flash" allowScriptAccess=always width="464" height="376"></embed></object><br><font size=1><a href="http://www.break.com/index/wow-gangsta-threatens-ex-guildies...." target="_blank">WOW Gangsta Threatens Ex-Guildies</a> - Watch more <a href="http://www.break.com/" target="_blank">Funny Videos</a></font>

#blogg

Inaktiv
WoW dåre!

Tjej.

Medlem

Correction: galen tjej!

Medlem

Det finns människor i Afrika som äter mindre under en livstid än vad hon/han gör under en dag.


signatur

XBL:Sito Stargazer
PSN:Hicksmarine

Medlem
Medlem
Medlem

Hon börjar ju andas tungt genom att bara prata, och hon kallar andra "pussies" fast hon hotar med en järnpinne.

Fina sparkar förresten


signatur

Yeah well, you know, thats just like your opinion, man

Medlem

Skulle säga att det är ett fall av desperation.
kan tänka mig att denna brud har varit ganska "tuff" på internet också, detta har irreterat andra och resulterat i att hon blivit utstött. vilket man sett tidigare i diverse online communities,(nej jag kör inte wow),

tragiska människa.

små intressant att det var nån annan wow whiner som var sur över att det var svårt och att dom jobbat i hela 4 timmar att slå nån boss i wow, vad vet jag. men jag måste säga bra, bra att blizzard gör nåt som inte alla kan klara, att dumbfucks även hur mycket tid dom lägger ner, eller hur mycket skit dom samlat på sig, att det faktiskt krävs lite av en för att kunna klara nåt i spelet. Spel i dag är redan för enkla.

Medlem

nu när jag sett den ca 10 ggr så börjar man undra...är det ett troll?

Medlem

Nej, troll är mycket längre och större än det där dvärgfettot.


signatur

Wune - "jo jag klarar crysis på high på allt för jag har 4 gig i ram minne. och dom är på 800 Mhz." - I lol'ed

Jesus, att såna människor faktiskt finns. Det är ju tragiskt att stå och hota folk sådär över internet och man kan ju inte direkt säga att hon såg speciellt farlig ut heller, det räcker nog att putta "det" så "det" inte kommer upp igen.


signatur

"Bättre sent än aldrig"

Tydligen är det hon som har blivit hotat i IRL + blivit utkastad från WoW spel, denna lilla video försöker att stärka hennes självförtroende, vilket tyvärr den lilla järnbiten inte lyckas göra.


signatur

FZ - SAMLADE SKRIFTER: #walter_iego

1
Skriv svar