Weekend i London, priser?

Youtube-proffs
Weekend i London, priser?

Då jag inte är någon globertrotter än, så tänkte jag fråga mina kära FZ vänner om lite priser och skit på resor som jag ska göra i framtiden...

Snarast i framtiden gäller London. Om 3-4 veckor.

Biljetterna vet jag e ganska billiga, men boende etc? Det är gansak dyrt i London, va kostar en weekende exempelvis? Någon som kan hjälpa mig?

Puss på alla.


signatur

Calle säger att jag är influencer

Medlem

Var i London för 3 veckor sen, och jag hade det RIKTIGT kul och RIKTIGT billigt ^_^

http://www.generatorhostels.com/ Bodde vi på, kostar 17.5 pund per natt om man delar med med andra folk, annars 25 pund om man ska ha en 2 rummare. Där är maten också billig, för 5 pund så får man ett mål mat och en mat, vilket är billigt av vad jag kunde jämföra. Dem har en egen skön bar som har aktiviteter varje kväll och happy hour mellan 6 och 9, där ölen kostar 2.5 pund styck. Om du har råd, så skulle jag rekommendera Avenue Q, det finns 10 pundsbiljetter, men dem har skymd vy. Men 20 pund är så värt varenda krona, en helt underbar musikal. Bästa showen jag någonsin sett, som iofs inte är så satans många, but still ^_^

http://www.avenueqthemusical.co.uk/homepage.php

Sen så avgår också Gratis tours därifrån, där man betalar guiderna för vad du tyckte det var värt, eller inget alls om du är fattig student.

Finns 2 stycken just nu, en Royal tour, som går igenom alla slott och dylikt, och Old town, som går igenom gamla London. Jag och min polare gick båda, och dem var båda mycket intressanta och väldigt roliga, guiderna är extremt roliga. Royal tour avgår ifrån The generator, men Old town går från en annan punkt, men inte långt med tunnelbana från Hostellet.

Tunnelbanan är förvirrande, och om du ska resa mycket kanske du ska köpa ett Tredagars kort, tror dem hade såna, annars så laddar du ett kort med pengar kontinuerligt och åker så.

Och om du ska besöka ett ställe, så MÅSTE du besöka Camden market, som har sin högpunkt på söndagar. Enorm marknad med massa intressanta saker. Ska du bara till ett ställe, så åk dit.

Om du hinner så måste du även kolla in The Brittish war museum (tror det var namnet) Ett gratis museum som är smockfyllt med allt för krigsintresserade, allt från Tanks på utställning till en inbyggd WW1 Trench som man kan gå igenom.

Hoppas att det hjälper, London är en väldigt levande stad som är dyr, men som kan vara riktigt billig om man genar på rätt ställen ^_^


signatur

Videomupp

Medlem

När jag var i london med några vänner för cirka 2 år sen så var vi på ett såkallat "Hostel", generator hostel för att vara lite mer specifik.
http://www.hotelschart.com/london/hotel/generator-hostel-lond...

Där har du lite mer information, men måste kila nu


signatur

Morning Glory, the revival!
An "It's so easy" to be social, "It's so easy" to be cool

Medlem

Finns otroligt mycket att göra i London. Som WildThing säger Camden market var verkligen toppen , tror tunnelbanan stannar där.


signatur

4 8 15 16 23 42

Medlem

Yes, det gör den, Camden Town hetter stationen tom.

En bra att ha länk är denna för att se hur man tar sig till ställen.

http://journeyplanner.tfl.gov.uk

Nu vet jag inte varifrån ditt flyg åker ifrån, men om du bor på The Generator så ligger den nära Elephant and Castle stationen, som har direkttåg till Gatwick, och jag tror dem har till Heatrow också. Gatwick hade FÖ en riktigt stor och intressant Taxfree, såg att dem hade en Box med alla Aliens, Predator och AVP filmer för typ 350 spänn, ångrar att jag inte köpte den, nästan sså jag måste få dig att införskaffa den om du har vägarna förbi ;>


signatur

Videomupp

1
Skriv svar