Sprungit sig lite

Flakmonkey
Sprungit sig lite

Det är rätt fascinerade hur olika man kan tycka om saker och ting om bara förutsättningarna är lite annorlunda. Under hela mitt liv så har jag mer eller mindre hatat att springa, det har känts totalt meningslöst och jobbigt. Nu är det däremot något som jag tycker är otroligt skönt att göra och i det närmaste något som jag måste göra för att kroppen inte ska kännas "fel". Har jag inte sprungit på ett par dagar så mer eller mindre spritter det i benen och jag har flera gånger kommit på mig själv att ta några hoppsasteg påvägen till Ica bara för att få röra på sig lite.

Att det blivit så mycket roligare nu beror enbart på en sak - jag har blivit bättre på det. Oftast så tycker man ju att det är roligt att göra saker man är bättre på och eftersom jag nu har blivit betydligt lättare och mer vältränad rent allmänt så går det lättare att springa långt. Nu kom jag tex precis tillbaka från en löppass på dryga 9 kilometer ute i Nackaresarvatet och det var otroligt skönt att få springa ute i naturen ackompanjerad av lite musik. Hade jag gjort det tidigare (hade knappast orkat det men vi kan ju låtsas) så hade jag förmodligen inte kunnat skriva det här nu, jag hade legat ner och chippat efter luft och haft ont i varenda led i kroppen, men nu skulle jag kunna springa lite mycket till. Inte lika fort förvisso, men att ta sig runt hade inte vara några problem alls.

<center><iframe width="425" height="345" src="http://runkeeper.com/pub/act/BJOHVmMBdrcKk7TUICx9/map"></iframe>
<a href=http://rnkpr.com/a6eno1>Dagens runda</a></center>

Känns otroligt skönt måste jag säga så för alla som hatar att springa likt jag gjorde förut så kan jag bara rekommendera att ge det en ärlig chans och inte ge upp bara för att man får ont eller inte orkar. Löpning är en sån där sak som blir roligare ju bättre man blir på det och till skillnad mot många andra saker som är roliga så är det även nyttigt ^^

#blogg

Medlem
Sprungit sig lite

hmm, hur ser din löpningsplaylist ut? För jag märker att den typ av musik jag lyssnar på är möjligen lite för slö eller inte går i rätt bpm för att jag ska kunna njuta av den vid löpning.

Flakmonkey

Den här kör jag nu, inte jag som satt ihop den utan en arbetskollega men tycker den passar perfekt för min löpning iaf ^^

http://open.spotify.com/user/bootsycollins/playlist/61Gvy9Kpg...

1
Skriv svar