Följ utvecklingen av Penalty of Heroes

Robot
KoP
Medlem
Följ utvecklingen av Penalty of Heroes

Det här ser faktiskt lite intressant ut. Detta skall bevakas. Kan bli kul att dra av med polarna.

Medlem
Skrivet av FZ:

Indieutvecklare från Gotland bloggar friskt på FZ

Märkte ni det först nu?

Medlem

Bra att Fz äntligen tar upp detta, databox förtjänar lite creeds för att dom bloggar så mycket här på fz!


signatur

Wai

Inaktiv

Såg denna "nyhet" först när jag idag satt och Googlade på "Penalty of Heroes".
Vi vill med vår blogg visa hur man kan utveckla ett spel till Xbox 360. Vi visar hur och vad vi göra och vad som funkar och vad som vi har problem med. Här på FZ kör vi ofta svenska versioner av dagens blogg inlägg från vår huvudblogg (på engelska http://blog.penaltyofheroes.com ), dock kör vi rätt ofta inlägg som vi bara har här på FZ. Ett av dem var att vi precis lagt upp vår nya version av huvudhemsidan www.penaltyofheroes.com där vi just lagt upp våra första screenshots. Denna nyhet har vi ännu inte lagt upp på "huvudbloggen".
Skriv gärna kommentarer på våra inlägg, vi läser allt och det som är relevant feedback skickas vidare direkt till de "ansvariga" (exempelvis om det är en feedback på en 3d modell, så skickar jag det vidare till vår 3d gubbe).

Inaktiv

Vi släppte igår en "promotion video" för vår blogg. Lite "overkill" kan säkert en del tycka. Anledningen är att vi tror att rätt många skulle vara intresserade av att läsa vår blogg och genom att göra en sådan liten film så kan man på under 1 minut få en liten försmak om vad vi visar och göra på bloggen
http://www.youtube.com/watch?v=MGfTcRO9fEE
Vi uppdaterar bloggen varje dag

1
Skriv svar