Skribenter sökes!

Inaktiv
Skribenter sökes!

Boompang söker nu skribenter med viljan att förändra hela vår syn på speljournalistik. Författare som vill gå steget bortom det uppenbara, tänka utanför lådan och alltid vill krossa gränser. Vi vill kort och gott ha skribenter som struntar i begräsningarna och ser möjligheterna.

Har du tröttnat på de traditionella spelsajterna och tidningarna? Det har vi också och vill nu spränga alla murar som finns för att skapa morgondagens speljournalistik. Boompang ska analysera, reflektera och granska spelbranschen på såväl global som lokal nivå. Allt för att nå en mer djupsinning diskussion kring spelmediet.

Boompang tar alltid spel på allvar.

Här kommer du inte att få se de senaste skärmdumparna från heta next gen-titlar. Här kommer du inte att få läsa rosaskimrande nostalgitexter om hur bra det var förr. Nej, du kommer inte heller att få se en topplista.

På Boompang kommer du att få se en analys av en spelnyhet snarare än att vi är först med de senaste skärmdumparna från Gears of War 2. Här kommer du att få läsa recensioner helt befriade från allt vad betygsskalor heter. Här granskar vi spelföretagen grundligt och hyllar dem inte bara för att vi råkade få en gratis drink.

Boompang vill vara en blåslampa i röven på hela spelindustrin och hela tiden aktiv granska den. Boompang vill alltid stå för förändring i en bransch där alla skriver om samma saker exakt samma månad. Boompang skriver om underground ur ett mainstreamperspektiv och mainstream ur en undergroundsynvinkel. Och tvärtom.

Boompang är helt enkelt hjärnan när alla andra är kuken.

Vill du vara med och förändra? I så fall, skicka ett e-postmeddelande till boompang@live.se och berätta lite om dig själv, vad du vill skriva om och skicka gärna med en provtext.

Just nu söker vi framförallt efter skribenter som vill skriva om spelnyheter, retro, krönikor, recensioner och förstås även rena artiklar.

Boompang behöver dig!

www.boompang.se.nu
boompang@live.se

Medlem

Ring mig när ni behöver någon som retar folk i största allmänhet.


signatur

My goal in life is to be the person my dog thinks I am.

Inaktiv

Telefonnummer?


signatur

People think it must be fun to be a super genius, but they don't realize how hard it is to put up with all the idiots in the world.

1
Skriv svar