Söker laptop ~ 5 000 kr

Inaktiv
Söker laptop ~ 5 000 kr

Hallå nu är det så att jag söker en laptop för runt 5k. Vad jag har märkt så ligger prestandan ungefär lika oberoende vilken tillverkaren är. Men visst måste det finnas bättre och sämre även i denna prisklass, jag tror små skillnader kan göra mycket på dessa standard laptops.

Så min fråga är då självklart om ni har någon att rekommendera?

Skulle kunna gå bra med en för 6k också, men det är max. Helst billigare.


signatur

ASUS P5Q, Q9550, 4096 MB RAM, HD4850, WD 500GB

nj
Medlem

Två sidor som är trevliga för information om laptops är NotebookReview.com samt Notebookcheck.net, finns gott om samlade recensioner och annan info där för många laptops.

Ett tips (om du inte redan sett dem) är Zepto som just nu tömmer sitt lager på gamla modeller för lansering av sina nyare nu under sommaren och de har för tillfället kampanjpriser på de äldre modellerna fram till den 30/6 som det ser ut just nu iaf.
Zepto är väldigt omtalade och det finns mycket gott att läsa om dem, funderar själv på att slå till på något av deras paket då jag börjat märka av ett behov av just en laptop.
Sedan så finns Zepto Experten som är en annan återförsäljare av Zeptos datorer som har lite annorlunda priser som jag dock inte vet så mycket om.

Medlem

Ska nog slå till på en bärbar pc vf inte.

http://www.zeptoexperten.se/Default.aspx?page=NotebookSummary...

Eller

http://www.zeptoexperten.se/Default.aspx?page=NotebookSummary...

Vilken är bäst mellan dom?

Hatar igentligen laptops men eftersom dom 2 är så pass billig så kommer jag nog köpa en.

1
Skriv svar