En resa med pr i Amerika

Medlem
En resa med pr i Amerika

Hur funkar det när ett spelföretag gör pr för sitt spel? Skickas spelet ut, bjuds det på dyra middagar, åker de förstaklass? I den här handfilmade videon får man se lite vad som händer bakom kulisserna vid pr-arbete. Inte förstaklass och inga dyra middagar. Hastande från ställe till ställe, snabbmat och ingen sömn som grädden ovanpå jetlag-moset.

I många fall är det dock ganska lyxigt, men när det är spelresa från landet lagom räcker det bra med ekonomiklass och en Ultimate Cheeseburger på Jack in the Box (världens godaste burgare).

<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/K87t4IWQqPU&hl=sv_SE&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/K87t4IWQqPU&hl=sv_SE&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

#blogg


signatur
Medlem
En resa med pr

Riktigt skön film, bra jobbat!

Medlem

Det var som tusan, lite fältsälj där alltså!

Medlem

Många gör redaktionsresor för att visa upp nya produkter, men det här är första gången som någon haft med sig sex burkar för att visa upp ett spel. Plus att det är första gången som det dokumenteras från den här sidan.


signatur
Medlem

FZ har spelat [http://www.leadandgold.com] och recensionen ligger as we speak på förstasidan. Spelet fick 4/5 och det är ju kanon!


signatur
1
Skriv svar