Neverending story

Medlem
Neverending story

Sagan om ringen börjar bli lite uttjatad vid det här laget, spelmässigt har jag visserligen aldrig ens spelat något av dom som släppts. Nu kommer det tydligen ett till...

<object width='480' height='270' id='ignplayer' data='http://media.ign.com/ev/embed.swf' type='application/x-shockwave-flash'><param name='movie' value='http://media.ign.com/ev/embed.swf' /><param name='allowfullscreen' value='true' /><param name='allowscriptaccess' value='always' /><param name='bgcolor' value='#000000' /><param name='flashvars' value='vgroup=lotrnorth_trl_teasertrailer1_31710&object=45920' /></object><div style='width:480;'><a href='http://xbox360.ign.com/dor/objects/45920/the-lord-of-the-ring...'>More The Lord of the Rings: War in the North Videos</a></div>

Ny spelfilm på gång, denna gång Kane & Lynch som ska göras- Bruce Willis och Jamie Foxx har tydligen gått med på det hela men man får väl se.

The Hobbit ryktas ha ett startdatum för inspelningen. Ian McKellen ska ha försagt sig...
Tydligen ska inspelningen ta minst ett år.

#blogg

Medlem
Neverending story

Hah trodde någon skulle göra en till The Neverending Story, kollade upp filmen för en nostalgitripp och ser att de är precis vad någon gör hehe. Som liten pöjk diggade jag den första filmen stenhårt.


signatur

Let man´s petty nations tear themselves apart. -Kola Tompa

Medlem

Filmen med titelns namn är grymt bra ja.
Men trailern till nya LoTR-liret sa inte så mycket, kul att det släpps till PC dock!

Medlem

sorry för missuppfattningen...som det ser ut nu så är dicaprio kopplad som producent till akira, a brawe new world och neverending story... förhoppningsvis kommer wolfgang petersen hoppa in igen. men det tror jag inte så mycket på. däremot är marshall/kennedy och warner inblandade vilket är ett gott tecken.

@Unorthodox

Kommer ihåg The Neverending Story också, men inte för att den är bra....


signatur

"Bättre sent än aldrig"

Medlem
Skrivet av The flying Meatball:

@Unorthodox

Kommer ihåg The Neverending Story också, men inte för att den är bra....

Fett coolt.

När jag såg den 1988 5 år gammal så var den bra. Men det är väll kanske skillnad på filmer och smak nuförtiden. När du var 5 år gammal så kom Toy Story 2 ut.


signatur

Let man´s petty nations tear themselves apart. -Kola Tompa

1
Skriv svar