En chockartad sanning om FZ

Medlem
En chockartad sanning om FZ

Jag har upptäckt något alldeles hemskt... något ytterst obekvämt och samtidigt chockerande. Vad är denna sanning som förblivit dold under all dess tid? Korrumption på FZ redaktionen... Stoppa det i munnen och svälj. Till bevis har jag det paket jag fått från FZ:as Göteborgsfilial, som jag hittar ett "kryptiskt" meddelande tillsammans med ett spel i. Det jag kan uttyda från denna lapp signerad /S är att spelet varit en av förra årets GOTY kandidater. Men varför fanns detta magnifika spelet inte med i "årets spel 2009"-listorna?

Jag anser att det är korrumption på högnivå; det är säkert @Joakim Bennet som har ett starkt hat mot ny-revolutionerande teknik som t ex "Real-time 3D graphic enhanced with real motion capturing data". Kanske var det också Bennet tvingade ett hutlöst lågt betyg för detta spel just för att denne inte kunde se detta spelets sanna potential och istället skrämdes av vad detta spel kunde åstadkomma i världen. Jag vill inte avslöja vem avsändaren /S är då redaktionen på denna onda hemsida säkert läser allt jag skriver och om /S skulle avslöjas... nej, jag vill inte ens tänka på konsekvenserna som denna personen skulle få utstå.

Jag har presenterat er mina bevis på denna hemska situation på våran favorithemsida. Jag kände att jag var tvungen att ge er sanningen. Men nu vill jag också upphöja detta mästarnas spel; denna manna från himmelen; vårat viktigaste och enda spel, så länge jag bara kan innan kostymnissarna kommer och stänger ner denna sanningstalares blogg. Thou shalt kneel before it:

<a href="http://www.fz.se/medlem/bilder/_imgu.php?m=0&i=18673"><img src="http://www.fz.se/medlem/bilder/_imgu.php?m=0&i=18673" style="border: 1px solid grey" width="400"> </a>

Nedan vill jag skriva några axplock av spelets gudomliga funktioner:

  • Official Handball-Bundesliga (HBL) license with authentic club and player names, club logos and team photos

  • Countries, leagues, teams and players can be easily added or modified with the included "User Friendly Editor" (inom citattecken för att editorn kan lätt vara för fantastisk för vanliga människor)

  • Interactive 7m Penalty shoot-out game

  • Various user tactical variations for teams and individual players

  • Private life just like the real managers: get married, keep your wife happy, have children and help them to become handball stars

Avguda detta spel, skapa fansites och hylla det i inlägg härunder samtidigt som ni skickar starka hatbrev mot denna onda korrumperade monopol vi känner till som FZ.se. George Orwell hade rätt, 1984! Nittonhundra freaking åttiofyra!

#blogg

Skägg.
10 Chambers
En chockartad sanning om FZ

Vad trevligt! Kom förbi redaktionen för lite tårta verka.


signatur

Hahaha, hoppas du får kul med spelet...

Medlem

Har faktiskt inte vågat installera det än. Vet inte om jag är värdig riktigt.

Klart du är värdig. Du vann ju den hemskt prestigefyllda tävlingen, tamejattans!

1
Skriv svar