Medlem
Harvest-screens

Tja!

Det vore skitskoj att se lite olika screenshots från Harvest om ni har några. Folk brukar alltid komma på lustiga designs på sina baser

Det var jag som gjorde den där triforce-basen som ligger i bildarkivet ( http://www.fz.se/bilder/?id=43255 ), hehe. Den klarade sig ganska långt, vill jag minnas

Inaktiv
Medlem

Det tog mig ett par försök innan jag förstod hur allt fungerade så här är hur det ser ut på det första försöket där jag kom över level 10.

Ganska tråkigt ja, men satsade på att överleva, inte föra något typ av fashionshow
Får försöka lite mer imorgon.

EDIT: Rogge: #Harvest

Medlem

Haha! Störtskön bas! Den ser typ ut som ett djur eller nått Hur länge höll den?

Medlem

Jadu, råkade göra ett klantfel där jag tänkte snygga upp genom att styra så att energin gick runt försvarslinjen och gav energi när den behövde. Men då åkte den bara förbi de defence turrets jag hade norrut så att de inte fick någon energi alls. Bugg eller mitt fel? Dunno. För det fungerade bra i nedre högra hörnet. Så det gick helt sönder vid level 116. Fast var ganska segt mellan 70 och 110 då jag inte behövde göra något alls utan det klarade sig ganska bra.

Medlem

Ah... jo energy links som är omdirigerade kommer endast skicka energi till destinationen och inte till några torn eller liknande, så det är lite klurigt.

Vi har arbetat en hel del sen SGA-versionen på att optimera spelet vid höga levels. Det flyter på bra mycket bättre även då hela ens bas är fyllt av gula energibollar Vi får se när vi kan släppa den "riktiga" versionen.

Medlem

http://i12.tinypic.com/66izuwg_tb.jpg

Satt och byggde på den när jag höll på med annat.
Slutade bygga helt runt threat level 100 å det blev game over vid 175.

Fortsätter man att hämta mineraler hela tiden så kan man nog hålla på i princip hur länge som helst.

Tycker prestandan på versionen som ligger på FZ är helt ok. Även precis vid slutet så hade jag över 50 fps och jag har långt ifrån någon monster maskin (AMD64 3200+, Nvidia 6800GT).

Inaktiv

Tog mig till threat level 409 igår kväll efter att ha läst lite tips här på fz. Runt level 150 eller så låg fps på konstant 4, konstigt nog gick den aldrig under det.

Här är en bild på den ganska tråkiga basen vid lvl 217

http://i7.tinypic.com/6hf654y_th

Jag säger tråkig för att den mest blev en rund blobb vid lvl 250 fick jag nog av att sitta och titta på ett 4 fps bildspel så jag gick och lade mig i hopp om att den skulle klara sig själv under natten men möttes av detta på morgonen, game over vid 409

http://i15.tinypic.com/6bonz8n_th

Medlem

Hehe imponerande!

Undrar var de lyckades ha sönder försvaret först....

Inaktiv

ser ut som ett riktigt skit spel

Medlem

Kanske det, men det är otroligt beroendeframkallande.

Medlem
Skrivet av abz:

ser ut som ett riktigt skit spel

Det är ju gratis att prova så ingen idé att klanka ner på det förrän du testat.

Håller på med en större bas men har inte haft tid att lägga ner. Skönt att man kan spara däremot

Inaktiv

Sjukt beroendeframkallande. Skulle vilja ha mer enheter på senare threat levels.. kom till ca. threat level 150 då det blev extremt tråkigt och jag bara fortsatte bygga utåt åt ett håll... är på threat level 439 nu.

(Edit): Hade ca 1500 fps de 20-30 första levlarna, sen gick FPSen sakta neråt och runt threat level 90 så låg den på 4 där den ligger än.


signatur

"Nothing is more intolerable than to have to admit to yourself your own errors"

1
Skriv svar