C&C3 i multiplayer?

Medlem
C&C3 i multiplayer?

Är väldigt nyfiken över hur spelet kommer te sig i multiplayer - tycker det kan bli hur kul som helst!

Såhär står det på FZ Wiki:

Citat:

Namngivna spelsätt är, Skirmish, Deathmatch, Team Deathmatch och ett från Firestorm som kallas World Domination. Nya spellägen är Capture the flag och Siege.

Multiplayer kommer även ha VoiceIP, ett avancerat system för specators och andra som bara vill observera matchen, och inbyggt klan-stöd.

Är väldigt nyfiken över vad för info som finns om de olika spel-lägena.. CTF och Siege? Någon som har koll på vad det innebär? CTF är väl ingen nyhet kanske, men Siege? World domination - vad är sagt om det? Kan bli kalasgrymt om det görs bra.. Spelade inte så mycket Firestorm, men är det ungefär samma? Har för mig att jag inte tyckte det var någon hit just då i alla fall..

Klanstödet? Vad är sagt om det, är det någon som hört om hur det kommer se ut? Friends list?

Mycket spänning, inte långt kvar nu!

Inaktiv

DonCarlo har skrivit en intressant artikel borta på strike-teams forum om hur CnC3 komemr bli en "sport".

Tycker EA har bra planer på hur man ska komma att kolla på CnC3 på stora events och liknande med deras åskådar program. Frågan är bara om det blir lika bra i praktiken vilket vi kan hoppas på. Gillar det här med kommentator inbyggt i programmet som alla kan ladda ner. Oavsett om man har spelet eller inte.

Du kan läsa hela här:
http://strike-team.net/forums/index.php?s=950ec98deebb76410e0...

Medlem

kolla in -> http://www.commandandconquer.com
dom har uppdaterat den så nu finns ladders, möjlighet att skapa sin profil, klaner, kolla spelade eller uppkommande matcher fast det går inte utan spelet eller specctator clienten

Medlem
1
Skriv svar