UFO: Extraterrestrials och UFO: Afterlight

Medlem
UFO: Extraterrestrials och UFO: Afterlight

Jaa ni, det här blir svårt. Blir spännande att se vilket spel av dessa som kommer att bli bäst, eller om dom de kommer att bli lika bra.

Jag är negativ till Afterliight p.g.a. det är i 3D. Men det kanske funkar bättre än vad jag tror. Oftast funkar dessa spel inte i 3D enligt min erfarenhet, men hoppas dom lyckas med det. Men sen verkar spelet ha en mysig grafik, lite cartoon-aktigt. Extaterrestrials verkar påminna mest om X-COM: Apocalypse (som är det enda spel jag kan jämföra med), med en lite mer skrämmande och dystrare känsla. Men jag tycker att ljudeffekterna är lama och att grafiken inte är så bra. Men spelmässigt verkar det vara väldigt roligt. Här har ni en spel-film på ca 15-minuter:
http://www.my-game.it/goodies/filmati/ufo_et_gameplay3.avi
Om länken inte fungerar finns det fler länkar att ladda ner på skaparnas hemsida.

Enligt www.gamespot.com kommer Extraterrestrials att släppas 19/2/2007, men på skaparnas hemsida står det att det kommer att släppas i slutet av 2006. Afterlight kommer att släppas 9/2/2007

http://www.ufo-extraterrestrials.com/
http://www.ufo-afterlight.com/

http://www.gamespot.com/pc/strategy/ufoextraterrestrials/


signatur

//* Det finns inga Minor för Svärdet *\\

Medlem

Båda verkar ju ha sin charm, Afterlight med sin mysiga 3D-grafik och Extaterrestrials som verkar köra på sin "back to the roots"-stil. Slutar väl med att man sitter där och är irriterad över att en blandning av de båda spelen hade varit bäst 8)

Inaktiv

För min del är ufo-extraterrestrials ett givet köp. verkar ha mycket retrokänsla och turbaserat. jag bryr mig inte om hur snygg grafiken är speciellt mycket så länge känslan är den jag söker

Medlem

Har sett en hel del negativ kritik om ET o nyhetssnacket, vilket föranleder lite lek med copy och paste funktionerna när jag nu citerar mig själv.:

Till alla gnällspikar: Vad f*n väntar ni er egentligen av ett sel som kostar hälften av alla andra nya spel som säljs på marknaden? F.ö. så är spelet, nu när det är patchat tämligen buggfritt. Åtminstonde för mig.

Dessutom: Jag gissar att ingen av er någonsin spelade UFO Enemy Unknown på en Amiga. Jag gjorde detta, spelade igenom kampanjen dussintals gånger, och dammar f. ö fortfarande av Amigan lite då och då och kör något mission eller två. Poängen är följande. Amigan hade egentligen för dålig prestanda för att klara av UFO EU, vilket innebar att all grafik som skulle flyttas runt gick fruktansvärt långsamt. Särskilt när riktigt stora explosioner skulle visas så var det snarare en sekvens av stillbilder än animation vi snackade om. Så för oss tidigare Amigaägare som älskade UFO EU, är UFO ET rena rama himmelriket. Det är det första spel jag har sätt som (nästan) lyckas återskapa samma spelkänsla, och ÄNTLIGEN kan vi spela utan laserstrålar som rör sig med samma hastighet som kontinentaldriften! Vilken lycka. Jag älskar Ufo Extraterrestrials.

För de som eventuellt har läst ovanstående inlägg innan, ursäkta att jag tjatar. Hej på er.


signatur

Jag tröttnade på min gamla signatur, men kom inte på något vitsigt att skriva som inte kändes fånigt, så det blev den här harangen i stället.

1
Skriv svar