EoD 1.0 släppt!

Medlem
EoD 1.0 släppt!

Idag släpper Eve of Destruction sin första publika version till BF2. För Eve of Destruction, som är en mod som baserar sig på Vietnamkriget (1964-1975), är detta uppföljaren på både versionerna till Battlefield 1942 samt Battlefield Vietnam, som var mycket populära bland såväl klan- som publicspelare.

I denna version får vi, precis som i kriget, se en mängd olika vapen från olika tidseror. Det finns både Thompsons och M3-Greaseguns med, men även modernare vapen såsom M60 och XM177. Självklart har vietnameserna fått uppbackning från sina allierade, med vapen som Typr-56, RPG och SVD-Dragunov, vapen som inte är helt okända för BF2-spelarna.

Fordon finns det även gott om, för jänkarna handlar det mycket om Helikoptrar, t.ex. UH-1 Huey, OH-6 Littlebird samt AH-1 Cobra, men även markfordon som M113 och M48 Patton är vanliga. Vietnameserna har det klenare på helikoptersidan, men istället har de en ZPU-23 som är en mobil tvåpipig AA-kanon, samt en Type-54 Tank.

http://www.speltorrents.se/details.php?id=267

Mer info: [http://www.bf2.se]


signatur

bäst

Inaktiv

verkar ju vara riktigt nice de

Inaktiv

Jävligt kul var det iallafall , testade nyss Kan bli något det här.


signatur

War never changes.

Inaktiv

testade en stund igår, men hade många problem med buggar och liknande...man kunde se ett vapen komma springandes bara eller så såg man bara att någon sköt på en utan att man såg varifrån. annars så har moden potensial eller hur tusan det stavas

Medlem

Gött! Fast bfv är mycket bätre!

1
Skriv svar