Potato Squad söker

Medlem
Potato Squad söker

Klanen Potato Squad söker nu medlemmar.

Vilka spel inriktar ni er på?
Fokus ligger idag på spelen Battlefield 2 och Battlefield 2142.

Vilka riktar vi oss till?
Vi riktar oss till er som inte känner att ni har tid att spela riktigt seriöst, i alla fall inte för tillfället. Utan ni vill helst kunna sitta och snacka med trevligt folk på vent och spela teamplay på olika servrar. Alltså ni vill mest spela för att det är ett roligt spel!

Ska ni spela i några ligor?
För tillfället har vi inga planer på att spela i några ligor, där emot så kommer vi om spelarenan.se startar upp en ny säsong av sin ladder (Squad wars) att anmäla oss till den, då vi anser att den passar oss bättre, då vi där kan spela när vi själva känner för det och då det inte behövs vara så många samtidigt som kan spela.

Vilka är våra krav då?

Jag är intresserad, hur kontaktar jag er?
Kul!
Du kontaktar oss helst via vårat forum som du kan hitta här!
Du kan även kontakta oss på IRC: #potatosquad @ QuakeNet

Mall för hur vi vill att din ansökan ser ut kan du hitta här.

Om du är intresserad så vill vi inte att du skriver vad du har för stats, för det är ointressant, du kommer att få testa att vara med oss (så kallat "trya"), detta för att vi ska kunna se hur du fungerar i gruppen och hur du är som person, alltså om du passa in bland oss eller inte.

*Hoppas att det är tillåtet att posta både här och i BF2 forumet, klanen vänder sig ju till båda spelen*

Medlem

Låter för övrigt intressant med Potato Squad. Kanske skulle ansöka.. Funderade faktiskt på Rabarber, men efter att ha sett er "in action" i den här tråden så vet jag inte riktigt..

Medlem

Kyraal, du är välkommen att ansöka och sen när vi har fått läsa lite om dig, så kanske du får testa att spela med oss och se om du trivs med oss (och vi trivs med dig )

Medlem

Denna tråd handlar om Potato Squad. Vill andra personer tipsa om söka till till andra klaner får ni helt enkelt starta egna trådar. Håll ämnet till vad första inlägget handlar om.

/MaxH - har rensat upp tråden


signatur

MaxH: Web, Spel, Kärlek, Nöje, Projekt, IRC
"Din mamma är en Google-sökning."-the_maxx

Medlem

Tack MaxH

Jätte snällt!

Medlem

Vi har nu höjt våran åldersgräns till 16+ alltså är alla ni som är 16 år eller äldre välkommna att ansöka om att joina klanen!

Medlem

bra med en lite högre åldersgräns så man slipper alla korkade småbarn ^^

Medlem

korkade och korkade

Det finns trevliga som är yngre än 16, men vi kände att vi ville ha en lite högre ålder på medlemmarna

Medlem

ja, förlåt självklart finns det smarta och trevliga under 16 och helt körda personer som är över 16... men det är väl större chans ju mognare man är att man är socialt kompetent

1
Skriv svar