Medlem
Glitch i BF2

Jag blev idag informerad om att det finns en typ av glitch i BF2 som gör det möjligt att ligga inne i stängda byggnader och skjuta utåt utan att bli sedd. Detta upptäcktes av några tyska spelare för ett tag sedan. Är det en ny glitch i.o.m patch 1.3 tro.. .eller är det något gammalt?

Enligt dom så tog man sig in genom att släppa ett fordon på ett hustak och sedan hoppa in i bilen och köra ner den i en trång gränd så att bilen står och juckar eftersom den ej får plats.. .. sen ska den tydligen glida igenom husväggen och man kan hoppa ut på insidan av husen. Fan det vore ju förjävligt om detta stämmer!! Är det någon annan som hört eller sett mer om detta?

http://www.alexander-wild.com/pic/screen124.gif
http://www.alexander-wild.com/pic/screen126.gif
http://www.alexander-wild.com/pic/screen127.gif
http://www.alexander-wild.com/pic/screen131.gif
http://www.alexander-wild.com/pic/screen135.gif
http://www.alexander-wild.com/pic/screen136.gif
http://www.alexander-wild.com/pic/screen138.gif

Medlem

Låter inte bra! Tråkigt när folk använder glitches, buggar mm.. Såg förövrigt att ni fått upp era rankade servrar nu! Ska in och testa sen men den är väl somsagt FETT NICE!

Inaktiv

Tror faktiskt att jag var ute för just det som du beskriver när jag var ute och spelade igår. Satt i en jeep på Karkand alldeles bredvid valvet där man kan se flaggan på hotellet. Det var nån som sköt mot mig med en pkm innifrån byggnaden. Men jag kunde inte se han. Men det syntes tydligt att skotten kom rakt ifrån muren nedanför flaggan bredvid telefon kiosken som finns där. Helt mysko var det. Men nu fick jag då svaret på hur det låg till. Förjävligt att det ska behöva vara så. Men det verkar som om väldigt många som är ute och spelar skiter i allt vad regler och teamplay heter bara för att få ett par poäng extra...

Medlem

Jahapp ännu en som gillar högra siffror i sina stats. Det är jue ingen mening om man inte tänker ligga i topp då man knappast kollar slumpmässiga människors rank. Att få upplåsningar är jue inte heller särskilt svårt då nån tidigare patch drog ner kraven utav bara helv*.

Patetiskt.

1
Skriv svar