Hjerpeskans.se BF2 ranked

Medlem
Hjerpeskans.se BF2 ranked

Vi på Hjerpeskans.se har nu fått upp 2st rankade Battlefield2 servers samt en orankad som nu körs inom Co-op men som även kommer att utnyttjas som mod-server. Vi har slitit som djur i nästan ett år för att leva upp till de krav som EA satt på att få driva rankade BF2 servers. Maskinernas hårdvara är inköpt för givmilda donationer från våra medlemmar samt med stor hjälp från en av våra sponsorer, Nyköpings Golf Center AB. Prestandan är AMD 3500, 2048ddr, 80gb SATA HDD och 10Mbit/s via BBB. Så i dag kan vi stolt öppna dörrarna till vår nya serverpark och välkomna er in. Som vanligt så är dessa servers väladministrerade med hjälp av våra HjS-admins.

hjerpeskans.se #01 Co-op / Mods - 16 players
hjerpeskans.se #02 City - 32 players
hjerpeskans.se #03 Favourite - 64 players

Läs mer om detta på vår hemsida och i vårat forum. Observera att du måste vara registrerad för att komma åt större delar av hemsidan, så som downloads och forum.

Medlem

Var inne och spelade lite tidigare ikvällpå #03. Funkade bra. Verkar vara mindre idioter än på BBB sedan spelarenan kom igång.

Medlem

Va kul att höra!

Ja vi har en fin serverpark, en bra uppkoppling och framförallt en mogen admingrupp och väldigt simpla regler.

Det gör tydligen sitt

Medlem

Vi får be om ursäkt för de enorma strulen med våra servers just nu. Men felet ligger dock inte i vår uppkoppling eller hårdvara utan riktas helt och hållet mot patch 1.3! Vi kommer med all sannolikhet återgå till 1.22 fram tills dess att EA/Dice löst problemen. Krasch på krasch om och om igen har drivit både admins och medlemmar till vansinne! Att FOLK går och köper AF i denna kaos är ju helt OFATTBART!

1
Skriv svar