The specialists Source?

Inaktiv
The specialists Source?

Någon som håller med om att det vore en väldigt bra idé med TS till hl2:source-motorn? Dels för grafiken och väldigt mycket för fysiken. Stunts, kulhål och grejer som flyger skulle få ett fint framförande. Letade lite snabbt och hittade en två år gammal tråd, som sade att det inte lär bli något TS:S. Ingen som vet om det kommer hända något på den fronten eller?

Medlem

Ser då inte ut så när kolla på deras hemsida.

Q. Will there be a Specialists Source mod in the future?

A. No, it would be too much to make a source version of the game that would live up to the original. Plus, the original creators are both busy with real life and work. TS should survive for quite some time though.

Inaktiv

Ja, inget The Specialists: Source...

Tänk er bara, biljakter i slow motion! Köra rakt genom ett staket i ett parkeringshus och flyga över en gata till ett annat hus och samtidigt vrida sig ut genom rutan och skjuta på spelaren i bilen bakom. Vore fantastiskt, och genomförbart. Synd att teamet är upptagna.

Inaktiv

Hade varit riktigt coolt!


signatur

When I'm not here, people die.

Medlem

Fruktans värt synd, TS var en av de mer bättre moddarna till Half-life 1


signatur

AYY LMAO

Inaktiv

Hmm, aldrig hört talas om denna modden, något man ska testa?

Medlem

The Specialists var nog den bästa Half-Life-modifikationen som fanns när den hade sina glansdagar. Sen släppte de en obrukbar version och lämnade spelet att självdö.. vad jag förstått så har de "speltestat" en Release candidate av version 3.0 sen i oktober förra året, så det verkar ju mer eller mindre avstannat. Tyvärr, får man kanske säga. Modden var klockren ett tag.

Inaktiv

Jag spelade i helgen. Fortfarande kul, en stund. Blev alldeles svettig av att sitta och vrida mig i stolen och skrika åt kompisen.

Jävligt synd bara att alla servrar verka köra ts_lobby 24/7. Så fantastiskt bra är inte banan liksom.

1
Skriv svar