Inaktiv
DK spec

Vilken är den mest ultimata dps-speccen med DK enligt dig? Frost, Blood eller Unholy. Jag lutar åt Frost.. men vette fan exakt hur jag ska distrubera poängen.

Medlem

Frost är för tanks, blood och unholy är mer för dps. Själv så har jag 52 points i blood och 11 eller nåt i unholy.


signatur

-^-^--^-The sound of a bat cutting through space and time-^-^--^-

Inaktiv

Känns rent spontant att Blood är bättre för tanks med all self healing.. Har testat Frost o Blood nu och det känns som att Frost delar ut lite mer skada. Iaf högre crittar.

Medlem

Blood = PvP
Frost = Tank
Unholy = AoE Dps

Kör själv Unholy, lätt att levla med, och grym utav helvete i instanser.

Särskillt vid 70 då man får Unholy precence.

15% Snabbare slag, ett 2H svärd/yxa eller polearm blir lika snabbt som ett 1H vapen i princip.

Sedan så är nästan alla abilitys på DK'n instant cast och det brukar ju vara 1 sekunds CD på det men med Unholy så försvinner 0.5 sekunder så CD's på abilitys är som bortblåst och man får fan hänga med med fingrarna.

Har ju en Fury Warrior också (72 nu) och den blev helt plötsligt långsam, känns som spelet går i slowmotion när jag inte kör med min DK.

Sedan så har ju DK'n "On a Pale Horse" och "Unholy aura" båda passiva abilitys.

On a Pale Horse ger dig +20% hastighet på mount och -20% på alla daze effekter.

Unholy aura ger dig och partyt 15% movement speed, som är passiv och betyder att man inte behöver klicka igång den stup i kvarten.

Oj blev ganska mycket det här och gick lite off topic.
Men om du vill vara dps som DK så är det Unholy du ska vara.

Medlem

Lvlade själv med blood spec hela vägen till 71. Provade både full frost och full unholy men jag tyckte inte att det gick bättre.
Är 73 nu och använder denna spec. Blood ner till vendetta sedan frost och en smula unholy. Kör två handat.
Jag dödar allt (utom frost resistanta mobs :/) snabbt och effektivt och att tanka instanser är inga problem alls.

Vad spelar det för roll vad som är "bäst"? Jag kör med den spec jag tycker är roligast.

Global cooldown är 1.5 sekunder, med unholy presence blir det 1 sekund.

Medlem

Mycket skitsnack i denna tråden. Jag tipsar om http://elitistjerks.com/forums.php där folk har gjort seriösa undersökningar och inte går efter "det känns som".


signatur

"A word to the wise is infuriating." - Hunter S. Thompson
http://www.fz.se/bloggar/min_kamp/

Medlem

unholy har fördelar som blood inte har och tvärtom. De är båda bra dps specs men jag skulle rekommendera att köra blood i och med all selfheal.

Dock så kan du ju testa unholy om du vill(jag kör unholy) och se att det faktist är ganska kul. Man gör ungefär 50 % mer damage med spells och main attacken, scourge strike, gör enbart shadow damage. Detta innebär att den ignorerar armor helt och man får sjuka critar.

Jag drog redan 2k crtiar på level 58. Man har galen aoe damage och det känns som att unholy är mer burst damage pvp spec än "aoe dps". Justeja man har ett pet också som gör ungefär lika dps som en felguard med en stun på 3 sec(20 sec cd).

Helt ok spec att ganka med för övrigt.

Inaktiv

Är tillbaka till Blood nu. Dpsen är faktiskt riktigt jävla bra om man spelar rätt, och det är nåt speciellt med att aldrig gå under 90% Hp. Aldrig någon downtime utan bara att köra på. Kommer nog stanna i Blood ett tag framöver iaf.

Medlem

Respeccade förut idag (build). Fortfarande mest Frost men jag plockade upp Black Ice och Killing Machine (faktiskt ganska bra, även med två handat).

Mycket högre damage på frost strike/howling blast/icy touch nu.

Med 1500 AP och 27% crit självbuffad gör frost strike 2400+ crits väldigt ofta.

Icy Touch (20 RP) -> Plague Strike (30 RP) -> Obliterate/Howling Blast, beror på procs (50 RP) -> Frost Strike -> Blood Strike -> Blood Strike.
Nästa runda blir det Obliterate -> Obliterate -> Obliterate -> Frost Strike, sedan om från början igen.
Rune Strike används så mycket som möjligt, sjuk skada.

Frost är mycket roligare än Blood tycker jag.

Medlem

Kan varmt rekommendera er att läsa "DPS Compendium" på Elitistjerks, där finner ni all tillgänglig information om klass mekaniker, dps rotationer mm.

http://elitistjerks.com/f72/t36303-dps_compendium/

Vill ni köra DPS, är Blood och Unholy just nu de bästa valen. Frost når inte riktigt upp till dem. Det är inga spekulationer, utan inhämtat ifrån mängder med dps-charts.

Är ni nyfikna på Dual Wield, skall ni absolut läsa följande tråd. Stanna inte vid de första posterna, utan läs till slutet eftersom de efterhand når bättre resultat med förändrade builds:
http://elitistjerks.com/f72/t37337-dual_wield_builds/


signatur

The Presidents - World of Warcraft Classic

Medlem

har raidat som både blood och unholy, blood ger en fin boost till alla i din raid, men den kan andra klasser ersätta så och du har fin heal å så, men jag föredrar unholy mest för att du inte behöver lika mycke hit, att du kan vara en off tank och att Scourge Strike ignorar all armor så den gör väldigt hög dps plus bone shield ger dig större chans å överleva.

Medlem

lägg till glyph of bone armor eller vad den hette så får du en extra träff på den

Medlem

Själv kör jag med denna speccen

http://talent.mmo-champion.com/?deathknight=23050205300001000...

Och alla som säger att frost är för tanks vet inte vad dom snakkar om frost presense är för tanks ja. men kör du denna speccen i blood presense så får du sick dps på single targets


signatur

"I don't know how many years on this earth I got left. I'm gonna get real weird with it."

Medlem

själv körde jag med blood till lvl 80 och tyckte det var helt underbart att lvla med, glömde bort att använde mat helt (behövde det aldrig)

Men nu i lvl 80 så tänkte jag tetsa DW (dual wield) och det är kul och fick upp dpsen något även om jag inte har så bra gear just nu

Så jag tycker att den bästa lvling speccen är blood men jag spelade inte så mycket som frost, men unholy gick bra den med fast jag gillade inte unholy i början.

Hoppas att du hittar en build som passar dig

Medlem

Som personer sagt så är det en hel del skitsnack här.
Det som folk säger:
Blood = pvp
unholy= dps
frost= tank
är helt fel...
Först o främst så är blood extremt gimped nu. Man kan ALDRIG få en bra dps som deep blood, och detta kan ingen säga emot då trädet är helt värdelöst.
För tanking är blood helt okej. Men själva syftet med blood är att man ska kunna selfheala, och detta är helt värdelöst egentligen då man inte ska behöva hela sig själv...Finns healers för det.
Det finns dock en del bra talents i blood, såsom 5% crit, extra attackpower och extra damage.
De specsen som gör mest dps är svårt att säga. Men de som alltid toppar i raids är antingen deep frost, unholy eller en hybrid av de båda.
17/0/54 är en klassiker som alltid får sjuk dps under trash och får alltid hög damage done.
0/31/40 eller 0/32/39 är hybridbuilds som är dw specialiserade. Dessa specs brukar kallas för "e-peenbuilds" då de är till för att få så hög dps som möjligt under bossar.
Med dessa specs har jag kommit upp till en dps på 8000, inte overal, men under en kort period på singletarget .


signatur

Det här är en signatur

1
Skriv svar