Finns det verkligen någon som går på snoppmailen?

Flakmonkey
Finns det verkligen någon som går på snoppmailen?

<img src=http://www.fz.se/medlem/bilder/_imgu.php?m=0&i=18518 align=right>Titta på bilden här till höger. Den är i sig inte något speciellt man ser såna här reklamannonser mest hela tiden när man surfar runt utan att använda sig av någon adblocker. Minns inte vilken sida jag hittade just den här på, men det är inte heller det viktiga. Det viktiga, om man nu kan kalla det viktigt, är att såna här annonser uppenbarligen genererar pengar för de som lägger ut dem, jag menar annars skulle de ju inte lägga ner tid och kraft på att skapa dem och det är för mig rätt ofattbart. Eller jag förstår ju varför det fungerar och det är i sig rätt skrämmande.

Samma sak gäller ju alla de här spammailen både killar och tjejer får om att de borde lägga ner pengar på att köpa ett piller eller någon apparat för att de ska få en större snopp. Själv så slänger man dem ju direkt (lovar!!), men det finns ju uppenbarligen stackare där ute som klickar sig fram och beställer vad det nu må vara för absurt som annonserna och/eller mailen vill att man ska köpa. På ett sätt tycker jag synd om dessa människor men samtidigt så tycker jag att det nästan är rätt åt dem - är man så korkad så är det kanske lika bra att de inte har pengar att handla något med.

#blogg

Medlem
Finns det verkligen någon som går på snoppmailen?

Nej, jag förstår inte heller vad det är för folk som går på dom där reklamerna...

KoP
Medlem

Tyvärr så verkar det ju vara lönsamt för dom som tillhandahåller dom där reklamannonserna. :/ Likadant med Nigeriabrev. Finns en liten procent av oss människor som är korkade nog att gå på allt vad superdiet och penispiller har att "erbjuda".

Medlem

Men en sak är säker, bruden på nedre bilden har het kropp men är säkert ful som fan i ansiktet.

Medlem
Skrivet av Birchoff:

Men en sak är säker, bruden på nedre bilden har het kropp men är säkert ful som fan i ansiktet.

Anledningen till varför ansiktet inte visas nog inte för att det skulle vara fult, utan mer troligt för att man inte ska se att det är olika personer på bilderna.

Hon är säkert fin

Men jag är rätt trött på dessa annonser ja!

Medlem

reklam är bra för, att vi har fått ett internet att växa snabbare än det gjort annars, eller om alls.
nya tv kanaler att titta på samt allt som visas där på som serier och filmer. allt genererat från reklam på ett eller annat sätt.

så kort och gott, reklam är bra. om man nu gillar tv och internet.

att folk går på det är jag inte så förvånad över, vi överskattar våra egen intelligens och är allmänt dumma, vissa dummare än andra.

Flakmonkey

Har ingenting emot reklamen i sig egentligen, den måste ju finnas där för att finansiera mycket av det som är roligt här i världen. Det finns ju uppenbarligen en efterfrågan för såna här saker (även om det i många fall är ett påhittat behov samt bluffprodukter) men det är upp till köparen att hålla koll på det... och det är ju mest bara fascinerande att någon går på sånt här, antingen så måste man vara bra desperat eller helt enkelt korkad ^^

Inaktiv

Ah okej Trub, Länge leve reklam och spam.

1
Skriv svar