WoW-spelare i Trollhättan med omnejd, se hit!

Inaktiv
WoW-spelare i Trollhättan med omnejd, se hit!

Hej! Vi är två Studenter på Socialpedagogiska programmet vid Högskolan Väst som skriver en C-uppsats i ämnet World of Warcraft.
Vi försöker att belysa frågorna om vem den generelle WoW-spelaren är och Varför man väljer att spela WoW samt vilken betydelse spelet kan ha för spelaren. För att svara på dessa frågor planerar vi att göra intervjuer med kvinnor och män som spelar WoW. Vi hoppas att du, som är över arton år och spelar WoW dagligen, skulle vara intresserad av att bli intervjuad av oss kring dessa frågor. Intervjun kan när som helst avbrytas utan några konsekvenser och om du ångrar intervjun i efterhand kan vi utan problem stryka den.
Intervjuerna kommer att användas i Uppsatsen som är en offentlig handling, men givetvis kommer allt material att behandlas konfidentiellt, exempelvis kommer namn, platser och andra personliga uppgifter att ändras för att ni som intervjuade inte ska bli utlämnade eller kunna identifieras i intervjuerna.
Intervjuerna planeras till vecka 46 och 47 men vi är givetvis flexibla om behov finns. Varje intervju planeras ta ca: 45 minuter.

Så , om du spelar World of Warcraft dagligen, är över 18 år, är intresserad och har möjlighet att medverka ber vi dig kontakta oss via mail som är:

Erik.johansson.4@student.hv.se

Rikard.sandstrom@student.hv.se

Handledare: Anna Johansson
FD sociologi
Anna.johansson@hv.se
Väl mött, vi hoppas att vi hörs

Erik Johansson
Rikard Sandström

Trollhättan 24/10 2008

Medlem

Hoppas ni hittar någon att intervjua!
Lägg gärna upp uppsatsen här på FZ, då jag gärna skulle läsa den


signatur

Asus P5Q Pro | E8500 3.16GHz | XFX HD4890 1GB | Corsair 2x2GB | Corsair 620W | Spinpoint F1 1TB | Antec P183 | BenQ G2411HD 24" | Dell 17"

Inaktiv

Givetvis lägger vi upp uppsatsen på de sajter vi har lagt ut en intervjuförfrågan om intresse finns. I annat fall kommer den att finnas att hämta på hv.se och eventuellt på uppsatser.se i början av nästa år.

Vi har redan fått tag i ett par intervjuer men vi behöver fortfarande fler så vi är tacksamma för alla som hör av sig!!

Väl mött!

1
Skriv svar