Medlem
20-70

Har en lvl 20 rogue som jag skulle viljaa dinga upp till 70 innan expansion. Hört att dom gjort det lättare att lvla nu, men inte så insatt i det där.
Hur mycket fortare går det? och tror ni man hinner med 20-70 nu innan wotlk kommer om men lirar ca 3-4 timmar om dagen?

Medlem

Med lite 70 character boost så borde du nog kunna klara det. Drog runt med en kompis igår från lvl55 till 60 på c:a 6 timmar.

Medlem

Ska nog inte vara något problem, finns några lvl guider som är bra.

Fick boost av en kompis som har en lvl 70 mage när jag lvl min warrior, från 10 - 40 gick ca 7 timmmar. Aoe grinda.


signatur

-^-^--^-The sound of a bat cutting through space and time-^-^--^-

Medlem

mina 3 gubbar tog runt 8 days played st och det går att köra betydligt fortare så det ska inte vara några problem för dig...

Medlem

Skaffa QuestHelper och någon guide på papper tex denna. Viktigt att du levlar effektivt så ska du nog klara det

Inaktiv

köp bara ett nytt account och få xp bonusen och låt en kompis boosta dig... det går äcklig fort men e bra om man vill rerolla

Medlem

0-70 tar väl ungefär en månad om man spelar några timmar varje dag? Dock gör det inget om du är typ 60 när WotLK kommer ut för det kommer vara smockat där vid launchen. Kanske gör bäst i att ta det lugnt. Roligare spelkänsla också, inte stressa så mycket utan faktiskt sätta sig in i spelets "story" lite mer.


signatur

"A word to the wise is infuriating." - Hunter S. Thompson
http://www.fz.se/bloggar/min_kamp/

Inaktiv

0-60 har blivit avklarat på under en vecka. Jag tror noga tt du hinner levla, oroa dig inte. Men hetslevla? Usch... Ja, personligen hata jag att hetslevla. Man tar det lite sakta och lugnt och njuter.

Gillar du PvP? Ja, i WotLK kommer man kunna levla genom att köra Battlegrounds. Gillar du PvE är det bäst att bara göra quests. Notera att det faktiskt tar längre tid att köra instancer. Och om du ska levla snabbt, det vill säga hetslevla, så köp upp mycket mat, kasta alla gråa grejer och kör bara!

Bara quest items, mount och mat i din väska. AH? Nej nej nej, för att levla behöver du inte stå på AH och småhandla inte. Pengar får du av quests, du kommer bara behöva pengar för repairs och mat. Så, ja, acceptera alla quests du har, ladda ner en Quest AddOn (gärna Carbonite), och sedan kör du bara.
Besök aldrig någon huvudstad. Escort quests? Bara ivägen. Stranlethhorn Vale och Tanaris är tummen upp hoss hetslevlare.

Kör hårt!


signatur

Tack för att du läste detta meddelande.
Jewel, the response to WoW and Wii

1
Skriv svar