Fråga angående skillpoints

Inaktiv
Fråga angående skillpoints

Har precis börjat köra wow och starta en undead mage och börjat köra med några polare, men det jag undar över är det här med skill points.
Är det bara att köpa upp alla skills ens trainer kan ge en eller har det en konsekvens som i tex diablo2 osv, har kört upp magen till lvl 12 nu och köpt några fire spells fastän jag ska köra frost och vill inte behöva göra om han längre fram i spelet,det här med talent systemet har jag förstått förövrigt.

tacksam för snabba svar.

Testpilot

Nej de skills en trainer ger dig är det bara att köpa , även om du skulle börja om från nytt med nya talents så behåller du skillsen även om det är talent specifika skills.

Bara att köpa med andra ord , inga problem.

Medlem

Precis som Harakiri säger så är skills/spells inget du behöver oroa dig över, det du kan göra är att köpa vissa spells bara och skita i andra som du inte anser att du behöver just nu så sparar du lite pengar. Tänkte du köra frost så kanske max rank fireball inte är så nödvändigt, om du inte ska spela själv då det ibland dyker upp frost immune mobs.

Talents är det som gör att du blir starkare inom ett visst element, så speccar du frost så kommer dina frost spells vara starkare än fire spellsen men det hindrar dig inte från att äga och kasta bägge. Bas-spellsen är desamma oavsett specc.


signatur
Medlem

Alltså - Det du menar med D2 är de ska. Talentpointsen. Dessa gör du, precis som TixFrix säger, din karaktär specialiserad.

Köp allt från tränaren - Tänk efter när du sätter dina talentpoints eftersom det kostar dig pengar att ändra dom.

Medlem

Kan rekommendera wowhead, där kan du leka med talents points hur du vill innan du spenderar guld och råkar lägga dom fel.


signatur

-^-^--^-The sound of a bat cutting through space and time-^-^--^-

Medlem

Lite svårt att lägga saker fel i frost dock, allting är så pass bra endå.

Gen
Medlem

Många säger att frost trädet i den kommande expansionen är ett av de bästa designade träden.

1
Skriv svar