Nikola Sarcevic på svenska

Skägg.
10 Chambers
Nikola Sarcevic på svenska

Nikola Sarcevic, sångare i Millencolin, är på gång med ett tredje album och denna gång på svenska. Singeln "Tro" gör mig inte helt övertygad, redan den andra plattan kändes lite tunn i jämförelse med de många starka spåren på solodebuten "Lock-Sport-Krock". Kanske passar hans stil bättre i snabba punkspår, nu känns många av låtarna lite för lika i uppbyggnaden. Lär nog köpa den i alla fall, bara för att det är Nikola och chansen på ett lika starkt spår som "Vila Rada".

<object width="440" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/67S49KHcgkY&hl=sv_SE&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/67S49KHcgkY&hl=sv_SE&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="440" height="340"></embed></object>

#blogg


signatur
Medlem
Nikola Sarcevic på svenska

Som stort Millencolin-fan blev jag lite besviken på Nikolas solodebut. Visst fanns det en del riktigt bra låtar på första plattan men det fanns även mycket skit. Nej. Nikola gör sig bäst i Millen och hoppas detta inte leder till att bandet splittras i framtiden. Är ju flera av dem som har projekt på sidan av.

Skägg.
10 Chambers

Debuten har jag ändå spelat mycket, som du sa, många bra låtar. När han börjar svänga åt country blir det dock sällan bra. Millencolin lär inte splittras på grund av soloprojekten, är nog bara nyttigt att de gör annat för att inte tröttna på varandra.


signatur

Jag lyssnar bara på hårdrock och ingen mjäkig pop / rock eller vad det nu än är


signatur

FZ - SAMLADE SKRIFTER: #walter_iego

Skägg.
10 Chambers

Då kanske en släng av detta passar herrn bättre?


signatur
1
Skriv svar