Wow private server

Inaktiv
Wow private server

Hejsan alla !!

Tänkte bara informera er om en ny privat wow server som öppnats.

* Vi är ca 25 vänner som spelat sen första beta versisonerna av wow för ca 4 år sedan, äventyren i eastern kingdom och azeroth var magiska , dock tyckte vi att mycket förstördes vid expansionen burning crusade , allt är space invaders influerat, mycket items som saknar fantasi och är så obalanserade. samt alla 10 åringar som köper sina gubbar på blocket , glansen är borta...

Så är ni sugna på att återuppleva wow när det var som bäst igen så har ni information om följande

* Det är gratis , och senaste patchen krävs endast dvs (2.4.3) ingen nedgradering, eller konto hos blizzard krävs.

* Pre tbc dvs , inga tbc items eller lvl 70 item ( den bästa tiden på wow enligt många )

*http://www.vanilj.mine.nu/site/news.php , Detta är hemsidan där ni gör konto, samt ser information om servern , anmäler er till raids. Hemsidan har även Amory funktioner på alla spelarna , samt unstuck knappar ifall ni fastnar och ingen GM är just där för att hjälpa er.

*Ni gör konto på hemsidan, tar ca 5 minuter innan ni kan logga in för det ska skickas till databasen från hemsidan.

*Detta är ett nystartat projekt så ha lite tålamod och ett gott humör så kommer detta bli en fantastisk resa,

* Vi som raidar börjar i zulgurub , alla får Tier 0.5 gear vid start och vi planerar att sluta i Naxxramas då jag själv aldrig hann vara där, och många andra hoppas jag .

*ligger på en 100/100 lina med 8 GB ram och quadro processor så garanterat inget lagg ( för oss svenskar iaf )

*mogna seriösa gm som inte gör spelet orättvist på något sett

*Alla större instancer är scriptade manuellt så att dem ar exact samma beteende som i blizzards wow , faser / spells etc ( naxxramas,bwl,molten core)

* Alla PVP arenor fungerar,

*En fun server på väg upp , kommer upp på onsdag med den nya expansionen lich king items levlar och pvp arenor. ( besök hemsidan frekvent för mer info om detta.

* GM ansökning kommer tas upp i en Thread på forumet.

*Instant lvl 60 , dvs när du gör en character blir den lvl 60 direkt och npcs trainers allt finns vid start location , alla startar i huvudstäderna på var sida ( orgrimmar / stormwind )

*Det enda vi saknar är folk så bjud gärna in era vänner, all tid är förbi där saker som farma raid items , farma proffesion skills , farma rep ! det är bara att börja lira direkt och ha kul , lägg tiden på att endast spela

Mail skickas till smulizen19@hotmail.com

vi ses på servern

-helsingborg crew-

Medlem

låter som en kul idé, är inget vidare fan av tbc heller. Krävs det att ha tbc installerat på datorn eller räcker det med vanliga bara ?


signatur

"du, hur känns det att vara en skitgubbe?"

1
Skriv svar