Spelar Counter-Strike till Xbox! (LOL)

Inaktiv
Spelar Counter-Strike till Xbox! (LOL)

Ligger här och slöspelar counter-strike till Xbox, och det är just av den anledningen till att jag köpte det på Tradera för typ 30 spänn, för att bara ligga och slöspela när man inte har något annat att göra.

http://4.bp.blogspot.com/_t3X6NS5RxM4/SWKHZ2iwkNI/AAAAAAAAAlY/5R8N0PsLCEo/s400/db_wallpaper_counter-strike_01_preview3.jpg

Det är faktiskt kul förutom att det finns så få servrar och den enda mappen som folk tycks vilja spel är Miami. Jag är i terroristlaget och denna matchen har snart pågått i 100 rundor. Jag kom in när terroristerna ledde överlägset och det gör vi än. Jag rullar såklart med AK-7a:an men så fort jag får chansen knycker jag en Counter-Terrorists M4-A1.

http://people.freenet.de/l4zarus/screenshots/cz_lost_maps/cs_miami_cz02.jpg

15 kills 3 deaths, ah ah? Good stats ftw, vi är en samlad trupp i terroristlaget och springer sällan ifrån varandra förräns i slutet av rundan då det enda vi gör är att leta den sista stackars Counter-Terroristen som campar någonstans. Vi inleder varje runda med att kasta massor med granater för att psyka ut motståndarna, vilket verkar funka eftersom vi hela tiden vinner.

Slöspelande, slöskrivande och nu ska jag gå på ett annat spel tänkte jag, men vad? Blir det MW 2 kan jag ju inte räkna med att ligga ned och spela...

#blogg

Medlem
Spelar Counter-Strike till Xbox! (LOL)

för att du postar fel? det är nog därför det ska vara svårt ^_^

Inaktiv

men varför inte den vanliga img-taggen?

1
Skriv svar