Days of Thunder blir tv-spel

Medlem
Days of Thunder blir tv-spel

Jag kanske har missat det, men Days of Thunder blir ett spel. Paramount dammar av Tom Cruises racingrulle från 1990. En film som killar oftast gillar och tjejer tycker är fånig. Har du inte sett den, gör det. Spelet blir säkert inte så bra, men det är kul att det blir ett spel iaf. Och en annan kul sak, man hör Joey Tempest stämma i trailern. Spelet verkar vara späckat med (hård)rock från 90-talet, däribland svenska Europe.

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/WvALKLHhs6s&hl=sv_SE&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/WvALKLHhs6s&hl=sv_SE&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

#blogg


signatur
KoP
Medlem
Days of Thunder blir tv-spel

Du menar: "Days of thunder blir spel igen". Jo, det har faktiskt kommit ett spel baserat på filmen för länge sen. Var dock evigheter sen jag lirade det första spelet baserat på Days of thunder.. minns dock att det inte var speciellt bra.

http://www.lemonamiga.com/games/details.php?id=308

Medlem

Det är sant. Jo, att det blev spel nu igen så här länge efter filmens storhet. Paramount drar upp gamla hits rätt ofta, bla Top Gun dyker ju upp då och då. Lite udda att satsa på gamla filmtitlar som inte kanske core-publiken ens känner till kan jag ibland tycka. Å andra sidan, snittspelaren i USA är 36 år.


signatur
KoP
Medlem

Håller med. Väldigt underligt att göra att spel på en såpass gammal film. Luktar inte dundersuccé kring det hela direkt. :/

1
Skriv svar