Opensource bryter mot 235 MS ägda patent.

Inaktiv
Opensource bryter mot 235 MS ägda patent.

undrar vad som kommer att hända med opensource om MS får igenom detta...

http://www.metro.se/se/article/2007/05/14/08/5749-48/index.xm...

Medlem

Absolut ingenting, möjligtvis att man får gå under jorden lite men inget mer än så.

Dessutom tvivlar jag på att de kommer pusha på det där, det skulle bara framställa dem som idioter. Det här är säkert något de vetat om länge, de ville väl bara påpeka det för allmänheten.

Mellanare


signatur

[size="9"]CONCORD Notice: Don't drink and fly. Drunken jumping can result in loss of ship through "navigational error".[/size]

Inaktiv

Microsoft utnyttjar ett system som suger. Jag tror inte att det kommer att leda till något dock.


signatur

People think it must be fun to be a super genius, but they don't realize how hard it is to put up with all the idiots in the world.

Inaktiv

fud som vanligt. det är fö inte första gången microsoft försöker sig på sånt här när de känner sig hotade. sist betalade de ett döende företag (sco) för att på fullt allvar hävda att de i princip "ägde" linux.
att målet helt saknar meriter inser man i samma stund som man förstår att sco själva distribuerat en linuxvariant (caldera) och därmed på eget bevåg släppt all den kod de hävdar att äger.
att den egentligen äg(de)s av ibm och inte sco gör det extra komiskt...

wikipedia knows all about it.

det finns även ett flertal läckta pm från microsoft som visar att detta är en medveten strategi för att sänka en motståndare som börjar bli farlig.
man behöver inte inte ha skuggan av en chans att vinna dessa mål; det räcker med att potentiella kunder vet att en process är igång för att göra dem osäkra.


signatur

Time wounds all heels. /Nick Lowe
#komsi - the Quiet life.

MFC
Medlem

Amerikanska patentsystemet är det mest usla system som existerar.. undrar när uppfinnaren av hjulet (ja, ni läste rätt) ska stämma Chrysler snart.....


signatur

I believe that if life gives you lemons you should make lemonade & try to find somebody whose life has given them vodka & have a party - Ron White

Inaktiv

ja, ubåtspatent är ett roligt fenomen.


signatur

Time wounds all heels. /Nick Lowe
#komsi - the Quiet life.

Medlem

gha, räcker det inte med att redan "äga" alla datorer i världen, snälla advokater, slappna av lite va


signatur

R.I.P The_maxx

1
Skriv svar